- 11 Mayıs 2024
- 123
- 41
- 13
- 25
- Konu Sahibi hayale giden yol
Arkadaşlar merhaba transferin beşinci günü erken gebelik testinde sonuç verir mi elimde dört adet erken gebelik testim var ama üzülmek istemiyorum diye yapmadım sizce çıkar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bugün 6. günüm , erken gebelikte ikinci çizgiyi gördüm, bugün kan da verdim erken olmasina ragmen , degerim 32 çıktı.Arkadaşlar merhaba transferin beşinci günü erken gebelik testinde sonuç verir mi elimde dört adet erken gebelik testim var ama üzülmek istemiyorum diye yapmadım sizce çıkar mı
Transfer günü ile birlikte benim de dördüncü gün bugün yarın 5 gün transferi 6aa kaliteBenim de bugün 6. günüm , erken gebelikte ikinci çizgiyi gördüm, bugün kan da verdim erken olmasina ragmen , degerim 32 çıktı.
5. gün dondurulmus tek embriyo transferiydi benimki.
Insallah hayirli haberler olur hakkınızda
Transfer günü sayılmıyor bugün 3.günün yapma bence çıkmaz 2 gün sonra yapTransfer günü ile birlikte benim de dördüncü gün bugün yarın 5 gün transferi 6aa kalite
Aaa Transfer günü neden sayılmıyorTransfer günü sayılmıyor bugün 3.günün yapma bence çıkmaz 2 gün sonra yap
O gün transfer oluyorsun ertesi gün 1.gün oluyor senin daha çok erken bebiş tutunmuşsa bile cikmaz bosuna üzmüş olursun kendiniAaa Transfer günü neden sayılmıyor
Canım transfer dahil 5. Gün müü yaptıb mıııArkadaşlar merhaba transferin beşinci günü erken gebelik testinde sonuç verir mi elimde dört adet erken gebelik testim var ama üzülmek istemiyorum diye yapmadım sizce çıkar mı
Yaptım çıkmadı canım şu an yarın tekrarlayacağımCanım transfer dahil 5. Gün müü yaptıb mııı
Transfer günü hariç kaçıncı gün yapmış oldun canm taze mi tek embriyomuYaptım çıkmadı canım şu an yarın tekrarlayacağım
Aşkım pozitif çıktı ama çok silik ben farketmemişim 10 dk sonra çok silik gördüm haberin olsunTransfer günü hariç kaçıncı gün yapmış oldun canm taze mi tek embriyomu
Kız pozitifmisinn şimdiiiiiiiii anlamadımmAşkım pozitif çıktı ama çok silik ben farketmemişim 10 dk sonra çok silik gördüm haberin olsun
Evet pozitif ben sabah yaptığım için uykulu uykulu bakamadım 15 dakka sonra çok hafif kırmızılı gölge çıktı ben de çatlatma iğnesi falan da kullanılmadı doğal Siklus yapıldıKız pozitifmisinn şimdiiiiiiiii anlamadımm![]()
Tek embriyo transferi 5. gün 6aa kaliteKız pozitifmisinn şimdiiiiiiiii anlamadımm![]()
Ayy hayırlı olsunn canımmm inşallahh devamıda gelir kan verdin mi canmm test erken gebelikmi hangi marka ile yaptın kaç dk sonra çıktı çizgiiiTek embriyo transferi 5. gün 6aa kalite