Selam canım benim oldu 10. Gün 11. Gün lekelenme .Kızlar bugün transferin ilk günü ile birlikte 10. Günüm. Salı akşamdan beri hafif hafif peceteye sildikçe ara sırada bir miktar iç çamarısırımda lekelenme oluyor ve devam etmekte. Sanki adetim sökülüyor her ne kadar karın ağrım olmasada. Yerleşme kanaması ileriki süreçte olur diye biliyorum veya şuan bu kadar küçükken neredeyse iki gündür lekelenme yaşamam mantıksız geliyor sizce nedir yaşayan oldu mu aynı durumu
Benim 7. Günümde oldu yerleşme lekesi ilerki haftalarda değil tamda bu zamanda oluyor.Kızlar bugün transferin ilk günü ile birlikte 10. Günüm. Salı akşamdan beri hafif hafif peceteye sildikçe ara sırada bir miktar iç çamarısırımda lekelenme oluyor ve devam etmekte. Sanki adetim sökülüyor her ne kadar karın ağrım olmasada. Yerleşme kanaması ileriki süreçte olur diye biliyorum veya şuan bu kadar küçükken neredeyse iki gündür lekelenme yaşamam mantıksız geliyor sizce nedir yaşayan oldu mu aynı durumu
Cumartesi günü çağırdı doktor test içinTest yap canım pozitifse hemen doktorunla konuş ilaçlarının dozlarını değiştirebilir
Peki bir sefer mi oldu bitti mi bir iki gün ara ara oldu mu ? Cumartesi test günüm canım doktor o zaman çağırdıBenim 7. Günümde oldu yerleşme lekesi ilerki haftalarda değil tamda bu zamanda oluyor.
Doktorunuza söylesin test yapın zaten cıkar varsa 10 gün olmuş
İdrar testi yaptın mı peki o günlerde test günüm cumartesi ama ben yarın sabah idrar testi yapacağım en azından sonuca hazırlarım kendimiSelam canım benim oldu 10. Gün 11. Gün lekelenme .
Gün içerisinde oldu bi kaç kez gecti sonra.Peki bir sefer mi oldu bitti mi bir iki gün ara ara oldu mu ? Cumartesi test günüm canım doktor o zaman çağırdı
Benim ilk çok az transferin 6. Günü oldu sonra durdu. Ve iki gündür özellikle sabah ve akşamları lekelenmem devam ediyor az az peçete. Sabah idrar yapıcam evet varsa onda çıkar en azından kan sonucunda üzülmem yoksaGün içerisinde oldu bi kaç kez gecti sonra.
İdrar testi yap ozaman pozitifi görürsün
Aynen öyle canım sen dinlenmene bak sonucun iyi olursa inşallah bol bol istirahat etBenim ilk çok az transferin 6. Günü oldu sonra durdu. Ve iki gündür özellikle sabah ve akşamları lekelenmem devam ediyor az az peçete. Sabah idrar yapıcam evet varsa onda çıkar en azından kan sonucunda üzülmem yoksa
Yerleşme kanaması olabilir bende bu şekilde yaşamıştım 8. 9. Gün sonra lekeye dönmüştü bir süre leke görmüştüm. Önemli olan sonrasının kahverengi lekeye dönmesi insallah yerleşme kanamasıdir. Doktora haber vermeniz gerek hemşireyi arayıp söyleyin coraspirin kesmeniz lazım çünkü mutlaka konusun yarın ki dozu almadanKızlar bugün transferin ilk günü ile birlikte 10. Günüm. Salı akşamdan beri hafif hafif peceteye sildikçe ara sırada bir miktar iç çamarısırımda lekelenme oluyor ve devam etmekte. Sanki adetim sökülüyor her ne kadar karın ağrım olmasada. Yerleşme kanaması ileriki süreçte olur diye biliyorum veya şuan bu kadar küçükken neredeyse iki gündür lekelenme yaşamam mantıksız geliyor sizce nedir yaşayan oldu mu aynı durumu
Yerleşme kanaması olabilir bende bu şekilde yaşamıştım 8. 9. Gün sonra lekeye dönmüştü bir süre leke görmüştüm. Önemli olan sonrasının kahverengi lekeye dönmesi insallah yerleşme kanamasıdir. Doktora haber vermeniz gerek hemşireyi arayıp söyleyin coraspirin kesmeniz lazım çünkü mutlaka konusun yarın ki dozu almadan
Lekelenme şeklinde ve hep kahverengi benimki kırmızı görmedim hiç ve ilk oldugu an hemşiremi aradım o da doktora söyledi kan sulandırıcı iğneyi kesmem söylendi. Sadece sabah koldan yaptığım progestanı günde ikiye çıkartmamı söylediler. Başka bir belirtin olmuş muydu canım benim şu an hiç bir belirtşm yok lekelenmeden başkaYerleşme kanaması olabilir bende bu şekilde yaşamıştım 8. 9. Gün sonra lekeye dönmüştü bir süre leke görmüştüm. Önemli olan sonrasının kahverengi lekeye dönmesi insallah yerleşme kanamasıdir. Doktora haber vermeniz gerek hemşireyi arayıp söyleyin coraspirin kesmeniz lazım çünkü mutlaka konusun yarın ki dozu almadan
İnşallah dua edin hayırlısı ileAynen öyle canım sen dinlenmene bak sonucun iyi olursa inşallah bol bol istirahat et
Adet olacakmış gibi bir hassasiyet olmuştu. Ben 5. Gün evde idrarda pozitif görmüştüm kan verene kadar testlere devam etmiştim o yüzden içim rahattı. Biraz pembe leke biraz kırmızı biraz kahverengi derken iki gün içinde kahverengi lekeye dönmüştü komple. biraz uzun sürdü sadece ben ara ara 7. Haftaya kadar kahverengi leke gördüm ama çok şükür hiç düşük tehlikem olmadı.. ben sadece coraspirin kestim kan sulandırıcı iğne ve progestan iğneye ve fitile devam ettim, doktorum o şekilde önerdiLekelenme şeklinde ve hep kahverengi benimki kırmızı görmedim hiç ve ilk oldugu an hemşiremi aradım o da doktora söyledi kan sulandırıcı iğneyi kesmem söylendi. Sadece sabah koldan yaptığım progestanı günde ikiye çıkartmamı söylediler. Başka bir belirtin olmuş muydu canım benim şu an hiç bir belirtşm yok lekelenmeden başka
Yarın 11. Günüm kan testi günümdü yani bu sabah ilk idrarla test yaptım negatif olsa çıkardı tüm ümidim gittiAdet olacakmış gibi bir hassasiyet olmuştu. Ben 5. Gün evde idrarda pozitif görmüştüm kan verene kadar testlere devam etmiştim o yüzden içim rahattı. Biraz pembe leke biraz kırmızı biraz kahverengi derken iki gün içinde kahverengi lekeye dönmüştü komple. biraz uzun sürdü sadece ben ara ara 7. Haftaya kadar kahverengi leke gördüm ama çok şükür hiç düşük tehlikem olmadı.. ben sadece coraspirin kestim kan sulandırıcı iğne ve progestan iğneye ve fitile devam ettim, doktorum o şekilde önerdi
Üzgünüm inşallah bir sonra ki sefer olurYarın 11. Günüm kan testi günümdü yani bu sabah ilk idrarla test yaptım negatif olsa çıkardı tüm ümidim gitti