Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba inşallah tutar, herkesin belirtileri farklı olabiliyorMerhabalar 7 Mayısta transfer oldum. Belirti aramak ona yormak istemiyorum ama beyaz akıntım var ve göğüslerim çok şişti. Tüp bebekte pozitif sonuç alanlar bu belirtileri yaşadınız mı test günümden önce test yapmak istemiyorum korkuyorum
Merhaba,öncelikle hayırlısı olsun. Nisan ayında transfer oldum ve burada yazılanların aksine hiçbir belirtim olmadı. Şuan hamileyim,mide bulantım bile üç gündür başladı demem o ki belirti aramayın,sabırla test gününü bekleyin. İnşallah güzel haberler alacaksınızMerhabalar 7 Mayısta transfer oldum. Belirti aramak ona yormak istemiyorum ama beyaz akıntım var ve göğüslerim çok şişti. Tüp bebekte pozitif sonuç alanlar bu belirtileri yaşadınız mı test günümden önce test yapmak istemiyorum korkuyorum
Merhaba idrar testi yaptınız mı acaba benim de belirtim hiç yok 7.gündeyim negatif çıktı daMerhaba,öncelikle hayırlısı olsun. Nisan ayında transfer oldum ve burada yazılanların aksine hiçbir belirtim olmadı. Şuan hamileyim,mide bulantım bile üç gündür başladı demem o ki belirti aramayın,sabırla test gününü bekleyin. İnşallah güzel haberler alacaksınız
İnşallahMerhaba inşallah tutar, herkesin belirtileri farklı olabiliyor
Ayyy inşallah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba,öncelikle hayırlısı olsun. Nisan ayında transfer oldum ve burada yazılanların aksine hiçbir belirtim olmadı. Şuan hamileyim,mide bulantım bile üç gündür başladı demem o ki belirti aramayın,sabırla test gününü bekleyin. İnşallah güzel haberler alacaksınız
Kendimi zor tutuyorum yapmadım test zaten cuma günü test günüm bu kadar durdum bira daha durarım sende bozma moralini erken yapmışsın gününde tekrar bir ver kanMerhaba idrar testi yaptınız mı acaba benim de belirtim hiç yok 7.gündeyim negatif çıktı da
Ayyy inşallah yaa heyecanla bekliyorumKendimi zor tutuyorum yapmadım test zaten cuma günü test günüm bu kadar durdum bira daha durarım sende bozma moralini erken yapmışsın gününde tekrar bir ver kan
Merhaba,bennhiç test yapmadım sonuç günüme kadar üzülmeyin daha çok erken 7. Gün. En güzeli doktorunuzun söylediği tarihte kan testi yapmak. Hayırlı sonuçlar almanız dileğiyleMerhaba idrar testi yaptınız mı acaba benim de belirtim hiç yok 7.gündeyim negatif çıktı da
Sonuç pozitif miMerhaba,bennhiç test yapmadım sonuç günüme kadar üzülmeyin daha çok erken 7. Gün. En güzeli doktorunuzun söylediği tarihte kan testi yapmak. Hayırlı sonuçlar almanız dileğiyle
Evet,çok şükür pozitif.bugğn kalp atışını duyduk darısı sizin de başınıza inşallah,dua edeceğimSonuç pozitif mi
Allah razı olsun inşallah benimde hiç belirtim yok 7.8 günlerde test yaptım negatif çıktı bugün 8.günüm aşırı heyecanlıyım günler geçmiyor inşallah bebeğim sıkı sıkı tutunur . Dün çok umudumu kaybetmiştim ama negatiften pozitife dönen belirtisi olmayanların da pozitif aldığını gördükten sonra biraz rahatladımEvet,çok şükür pozitif.bugğn kalp atışını duyduk darısı sizin de başınıza inşallah,dua edeceğim
Merhaba canım benim bugün 8 günüm fakat hala belirtim yok ağrım yok akıntım lekelenme kanamam falan yok anlamadım bende ama belirti de aramak istemiyorum tabi ama endişeliyim huzursuzum biraz bende günümu bekliyorum cuma günü test günüm inşallah güzel haberlerle sonuçlanır.Pozitifi görürüzMerhabalar 7 Mayısta transfer oldum. Belirti aramak ona yormak istemiyorum ama beyaz akıntım var ve göğüslerim çok şişti. Tüp bebekte pozitif sonuç alanlar bu belirtileri yaşadınız mı test günümden önce test yapmak istemiyorum korkuyorum
Transferin 5. Günü sizce varmı gebelik
Maşallah bence var az çizgi ama gözüküyor ve çok erken yapmışsın benim 8 günüm daha cesaret edemedim
Merhaba canım aynı şeyleri yazmayayım bende senin yazdıklarının aynisiyim çünkü Hiç bir belirtim yok şu an itibariyle 8 günüme girdim ve heyecanlıyım daha test yapmadım umarım güzel sonuçlar alırız sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim hayırlı pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun inşallah benimde hiç belirtim yok 7.8 günlerde test yaptım negatif çıktı bugün 8.günüm aşırı heyecanlıyım günler geçmiyor inşallah bebeğim sıkı sıkı tutunur . Dün çok umudumu kaybetmiştim ama negatiften pozitife dönen belirtisi olmayanların da pozitif aldığını gördükten sonra biraz rahatladım
Aynen canım bende öyle yapmadım bugün 8 günüm cuma test günüm zor beklemek ama hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırızKendimi zor tutuyorum yapmadım test zaten cuma günü test günüm bu kadar durdum bira daha durarım sende bozma moralini erken yapmışsın gününde tekrar bir ver kan
İnşallah canımMerhaba canım benim bugün 8 günüm fakat hala belirtim yok ağrım yok akıntım lekelenme kanamam falan yok anlamadım bende ama belirti de aramak istemiyorum tabi ama endişeliyim huzursuzum biraz bende günümu bekliyorum cuma günü test günüm inşallah güzel haberlerle sonuçlanır.Pozitifi görürüz
İnşallah canım
Ay canım inşallah benimde hiç bir belirtim yok bel ağrısı dışında o da normal diye düşünüyorum yatmaktan 27 Mayıs'ta transfer oldum yarın Test günüm bugün 11 gün dün 10 günümde idrar testi yaptım negatif çıktı pek inanmak istemiyorum ama umudumda yok inşallah pozitiftir umarım tutunmusturMerhaba,öncelikle hayırlısı olsun. Nisan ayında transfer oldum ve burada yazılanların aksine hiçbir belirtim olmadı. Şuan hamileyim,mide bulantım bile üç gündür başladı demem o ki belirti aramayın,sabırla test gününü bekleyin. İnşallah güzel haberler alacaksınız