• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 9.gunu gebelik testi

pandor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
24
21
3
33
Arkadaşlar transferin 9.gunu 3.gun embriosu taze transferin böyle silik cizgi çıktı 10 dk içerisinde sizce gebelik varmidir acil destek 😍😍

Eklentiler

• 1000061736.jpg
    1000061736.jpg
    188,5 KB · Görüntüleme: 187
Arkadaşlar transferin 9.gunu 3.gun embriosu taze transferin böyle silik cizgi çıktı 10 dk içerisinde sizce gebelik varmidir acil destek 😍😍
Canım tebrik ederim, benim de 3.gün embriyo taze transfer oldu
Bu süreçte belirtin oldu mu acaba
Ne gibi ilaçlar kullanmaya devam ettin anlatır mısın

Canım tebrik ederim, benim de 3.gün embriyo taze transfer oldu
Bu süreçte belirtin oldu mu acaba
Ne gibi ilaçlar kullanmaya devam ettin anlatır mısın
Kan sulandirici igne progestan fitil progestan igne birde folik asit kullanıyorum kese görülene kadar kullanacakmisim belirtilerim oldu tabi çok fazla ağrım kasiklarda halsizlik bel ağrısı ve bunlar hala devam ediyor sürekli uyuma isteği çünkü hiç gücüm yok birde ben kilolu tup bebek yaptırdım benim ilaçlarım farklı sanırım bazılarına bu ilaçlar verilmiyor

Kan sulandirici igne progestan fitil progestan igne birde folik asit kullanıyorum kese görülene kadar kullanacakmisim belirtilerim oldu tabi çok fazla ağrım kasiklarda halsizlik bel ağrısı ve bunlar hala devam ediyor sürekli uyuma isteği çünkü hiç gücüm yok birde ben kilolu tup bebek yaptırdım benim ilaçlarım farklı sanırım bazılarına bu ilaçlar verilmiyor
Belirtileri ne zaman başladı bende dün transfer oldum bugün ilk günüm

Arkadaşlar çok şükür kan testi pozitif transferin 10.gunu beta 93 çıktı darısı tüm bekleyenlerin isteyenlerin başına gelsin inşallah bende sag salim alırım kucağıma 🥰
Merhaba belirtileriniz nelerdi ? Ve lekelenme oldu mu ? Amin allahım bizede yaşat bu duyguyu🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back