Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var varrArkadaşlar transferin 9.gunu 3.gun embriosu taze transferin böyle silik cizgi çıktı 10 dk içerisinde sizce gebelik varmidir acil destek
İnsallah Allah razı olsun heyecanla yarın kan tahlilini bekliyorum buraya kocaman pozitif yazmak nasip olsunVar varr
İnşallaaahhİnsallah Allah razı olsun heyecanla yarın kan tahlilini bekliyorum buraya kocaman pozitif yazmak nasip olsun
Canım tebrik ederim, benim de 3.gün embriyo taze transfer olduArkadaşlar transferin 9.gunu 3.gun embriosu taze transferin böyle silik cizgi çıktı 10 dk içerisinde sizce gebelik varmidir acil destek
Kan sulandirici igne progestan fitil progestan igne birde folik asit kullanıyorum kese görülene kadar kullanacakmisim belirtilerim oldu tabi çok fazla ağrım kasiklarda halsizlik bel ağrısı ve bunlar hala devam ediyor sürekli uyuma isteği çünkü hiç gücüm yok birde ben kilolu tup bebek yaptırdım benim ilaçlarım farklı sanırım bazılarına bu ilaçlar verilmiyorCanım tebrik ederim, benim de 3.gün embriyo taze transfer oldu
Bu süreçte belirtin oldu mu acaba
Ne gibi ilaçlar kullanmaya devam ettin anlatır mısın
Belirtileri ne zaman başladı bende dün transfer oldum bugün ilk günümKan sulandirici igne progestan fitil progestan igne birde folik asit kullanıyorum kese görülene kadar kullanacakmisim belirtilerim oldu tabi çok fazla ağrım kasiklarda halsizlik bel ağrısı ve bunlar hala devam ediyor sürekli uyuma isteği çünkü hiç gücüm yok birde ben kilolu tup bebek yaptırdım benim ilaçlarım farklı sanırım bazılarına bu ilaçlar verilmiyor
İlk gun başladı bende hep devam ettiBelirtileri ne zaman başladı bende dün transfer oldum bugün ilk günüm
Anladım bende hiç ağrı yokİlk gun başladı bende hep devam etti
Herkeste aynı olmuyor hiç belirti olmadan da pozitif oluyorAnladım bende hiç ağrı yok
Beta kaç ile öğrendinizİlk gun başladı bende hep devam etti
Merhaba belirtileriniz nelerdi ? Ve lekelenme oldu mu ? Amin allahım bizede yaşat bu duyguyuArkadaşlar çok şükür kan testi pozitif transferin 10.gunu beta 93 çıktı darısı tüm bekleyenlerin isteyenlerin başına gelsin inşallah bende sag salim alırım kucağıma