• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 8.günü

Evet akıntı olmuştu canım halen de var.Test günün ne zaman kaçıncı günündesin yada 5.gün embriyoşu mu

Bugün 10. Gundeyim. 13 şubat test günüm. Benim akinti sadece progestan fitilin geri gelmesi onun haricinde birşey yok. Ben adetten öncede hep böyle olurum akinti azalır. Ordan anlıyorum adet olacağımi. Ama napalim test gününü beklemekten başka yapacak birşey yok belirtide yok görücez artikk

Bugün 10. Gundeyim. 13 şubat test günüm. Benim akinti sadece progestan fitilin geri gelmesi onun haricinde birşey yok. Ben adetten öncede hep böyle olurum akinti azalır. Ordan anlıyorum adet olacağımi. Ama napalim test gününü beklemekten başka yapacak birşey yok belirtide yok görücez artikk
5.gün embriyosuysa test yaptirirsan sonuç kesin çıkar canım belirtilere takılma belirtiler ilaçlardan kaynaklı yada psikolojik olabiliyor kendimizi çok dinliyoruz çünkü

Cok merak ettim acaba nasil sonuclandi?

Hayirlisi Allahtan .bende trasferun 11.gunundeyim 3.gun embriyosu 2.deneme. Idrar testi yaptim dun cikmadi cok uzuldum yarin kan vericem bakalim. Tum brlirtiler var hamilelikle ilgili fakat yinede umutsuzum

Canım negatif sonucu aldım. Maalesef ikinci denemede olmadı. Üçüncüye geçeceğiz ama henüz değil eylül gibi düşünüyoruz herkes icin hayırlısı olsun

Yeni
Hayirlisi Allahtan .bende trasferun 11.gunundeyim 3.gun embriyosu 2.deneme. Idrar testi yaptim dun cikmadi cok uzuldum yarin kan vericem bakalim. Tum brlirtiler var hamilelikle ilgili fakat yinede umutsuzum

Merhaba benimde 3 cu tüp bebek denemem.5nci gün ebriyosu bugün 9 cu gun. Fakat içine hiç-bir şey doğmuyor gene adet olcam galiba cnki hafif adet ağrısına benzer ağrılar olmaya başladı.bide stres yapmaya basladim içme korku endişe başladı gene tutma di içim öyle diyor ama hayırlısı allahtan tabi.aranozda tutan varmi açaba böyle belirtiler yaşayıp

Benim de transferin ikinci gununden beri pembe akintim oldu.dun ve bugun (8. gun) kahverengi tortu gibi oldular. Adet sivilcelerim de cikti.adet zamani dis etim siser.o da oldu. Besinci denemem.Acaba yine mi husran?ya da belki de benimledirler bilemiyorum.birileri bir seyler yazsa da umutlansam.

Bu surec ne kadar zor bir surecmis...
Transferimin 7. günü bugun.... Ara ara batmalarim var.... Acaba adet mi oluyorum,, amann olmam insallah....

Kullandigimiz ilaclar, fitil vs. mens olmamiza engel sanirim degil mi????

Benim de transferin ikinci gununden beri pembe akintim oldu.dun ve bugun (8. gun) kahverengi tortu gibi oldular. Adet sivilcelerim de cikti.adet zamani dis etim siser.o da oldu. Besinci denemem.Acaba yine mi husran?ya da belki de benimledirler bilemiyorum.birileri bir seyler yazsa da umutlansam.
Umarim husranla sonlanmamistir.... Ki oyleyse bile sakin pes etme canim sonunda kesinlikle hayalimize kavusavagiz.... Bebisler cok artist ne zaman gelmek isterlerse geliyorlar.....Zamani Onlar belirliyor....

Benim de ilk denemem ve transferimin bugun 7. gunundeyim..... Ara ara batma oluyor.... Nasip kismet bakalim

Bu surec ne kadar zor bir surecmis...
Transferimin 7. günü bugun.... Ara ara batmalarim var.... Acaba adet mi oluyorum,, amann olmam insallah....

Kullandigimiz ilaclar, fitil vs. mens olmamiza engel sanirim degil mi????
Progesteron engel oluyor diye biliyorum çünkü progesteronun ani düşmesi sonucu adet başlar.

6.gun ben sonucumu ogrenmıştım. Degerım hıcte fena degıldı. Iyıde oldu zıra ınsan ona gore dıkkat edıyor.
Kesın ve net olarak 7. Gun ıtıbarı ıle kesın net cıkar sonuc
Cnm burda idrar testinden mi bahsediyorsum yoksa kan testinden mi?bugun benim trans.7.gunu kan testi yapamiyorum ama idrar testi yapsam cikar mi acaba?

Cnm burda idrar testinden mi bahsediyorsum yoksa kan testinden mi?bugun benim trans.7.gunu kan testi yapamiyorum ama idrar testi yapsam cikar mi acaba?
Ben acıkcası direk kan testı yaptım. 3-4 gunlerde tutunma gerceklesıyor.. 7.gun ıtıbatıyle beta hcg salgılanıyor.. kan ve ıdrarda sonuc alabılırsınız

Ben acıkcası direk kan testı yaptım. 3-4 gunlerde tutunma gerceklesıyor.. 7.gun ıtıbatıyle beta hcg salgılanıyor.. kan ve ıdrarda sonuc alabılırsınız
Cvp icin tesekkur edrrim.size de hayirli olsun.Allah tamamina erdirsin ins saglikli nir sekilde bebegini kucagina alirsin

Cikar fakat cok dusuk bir sonuc alirsin en iyisi 10 cu günde yapmak daha iyi sonuc açısından ..benim.10 cu gunde 30.ckmisti sevindim sonradan dustu degerim megersem kmyasal gebelikmis 3 kere denedim tup bebek hepsi husranla sonuclandi bende enson tedaviyi biraktim .smdi hayit suyu iciyorum en azindan degerleeim dustu adet sancim azaldi insallah ise yarar

Cikar fakat cok dusuk bir sonuc alirsin en iyisi 10 cu günde yapmak daha iyi sonuc açısından ..benim.10 cu gunde 30.ckmisti sevindim sonradan dustu degerim megersem kmyasal gebelikmis 3 kere denedim tup bebek hepsi husranla sonuclandi bende enson tedaviyi biraktim .smdi hayit suyu iciyorum en azindan degerleeim dustu adet sancim azaldi insallah ise yarar
Ins cnm hersey guzel olur hepimiz icin.benim de 6.denemem ve sonuncusu maalesef.Ins Allah hepimizi sevindirsin

Back
X