Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde böyleydi pozitiftiMerhaba 8 gunu silik cizgi hemen cikti pozyif olabilirmi dondurulmus genetik yapilmis embriyo transfer edildi
Öncelikle hayırlı olsun eğer test yanıltmıyorsa var ama bu marka bu mavi ve pembe olan test hep yanıltıyor . Bu kadar net çıktıysa kanda da çıkar . Kan verip emin olmanız daha önemli. Benim de 6.gün çıkmıştıMerhaba 8 gunu silik cizgi hemen cikti pozyif olabilirmi dondurulmus genetik yapilmis embriyo transfer edildi
Benimde bugün 10. Günüm ve 3.Gün embriyosu ama cesaret edemiyorum. 8. Gün yaptığımda çıkmamıştı. Siz sabah ilk idrarla mı yaptınız. Bir de normal testmiydi yok erken olandanmı.Bende 10. gün idrar testinde pozitif görmüştüm, 3. gün dondurulmuş embriyoydu. Tebrikler :)
Benimde bugün 10. Günüm ve 3.Gün embriyosu ama cesaret edemiyorum. 8. Gün yaptığımda çıkmamıştı. Siz sabah ilk idrarla mı yaptınız. Bir de normal testmiydi yok erken olandanmı
Pzartesi test günüm şimdiye kadar iyiydim ama artık iyice stres oldum. Birde sigara içiyodum 11 gündür onu da tamemen kestim o da ayrı bir gerginlik yapıyor ister istemez.. hayırlısı neyse o olur inşallah.Ben sabah yapmadim gun icinde yaptim normal test canim ama bekle 3 gun embriyolari gec gorunuyor
Normal test yapmıştım, öğleyin. İnşallah pozitif çıkar:)Benimde bugün 10. Günüm ve 3.Gün embriyosu ama cesaret edemiyorum. 8. Gün yaptığımda çıkmamıştı. Siz sabah ilk idrarla mı yaptınız. Bir de normal testmiydi yok erken olandanmı.