Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet görüyorum:) kaçıncı gün embriyosu , transfer günü hariç mi 8. GünArkadaşlar bugün transferimin 8. Günü ilk idrarla erken test yaptım bi tek ben mi görüyorum dank çizgi var gibi lütfen yardım edin
Aslında 7. Gün oluyor görüyorum silik çizgi ama taze transferde çatlama iğnesi etkisi oluyor inşallah bu tutunmadir hakkında hayırlısı olsun5. Gün taze embriyosu. Transfer günü dahil 8. Gün. Şizofren değilim dimi görüyorsunuz![]()
Gebelikle adet belirtileri hep aynı oluyor ayırt etmek çok zor bende yaşadım bunu adet olacakmışım gibi kasık ağrısı sökülecekmiş gibi his inşaAllah bebeğin tutunmuşturAllah razı olsun içime su serptiniz ama ara ara adet olacak gibi ağrılarım var böyle olup negatif gören var mı![]()
Allah razı olsun peki belirtiniz olmuş muydu hiç ? Benim adet gibi sancılarımdan başka hiç belirtim yok lütfen yardımcı olun çok korkuyorum olmayacak diyeHayırlı olsun bence bebek vartaze transfer 5.gün embriyosuydu benimde 7.gün testte böyleydi
Evet belirti denirse vardı bişeyler ama zaten vücud yoruldugu için böyle tepki vermesi çok normal benim belim çok aşırmışti adet dönemindekinden bile fazla bide kasıkta seyirme olmustu hamilelik dışı kasıkta seyirme hiç duymadım belirti benceAllah razı olsun peki belirtiniz olmuş muydu hiç ? Benim adet gibi sancılarımdan başka hiç belirtim yok lütfen yardımcı olun çok korkuyorum olmayacak diye
Yaaa tebrik ederim hayırlı olsun . Kaçıncı gün kaç tane embriyo vardı değeriniz nasılArkadaşlar kan testi pozitif çıktı sizden de Allah razı olsun Allah isteyen herkese bunu nasip etsin inşallah
Merhaba öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 5. Gün embriyosunu aynı gün mü transfer ediyorlar yoksa 6. Günde mi ediyorlarAllah razı olsun teşekkür ederimtek embriyo transfer edildi 5. Gün taze. Ben dayanamadım 8. Gün kan verdim 155 çıktı değerim yarın tekrar kan vericem