- Konu Sahibi Limonmiski
Süper, bence kesin var, koyulaşma oldu demek oluyor. Yarın kan sonucunuzu da paylaşın merak ederim ben deÇok heyecanlıyım acaba pozitif mi idrarda gitgide koyulaşıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper, bence kesin var, koyulaşma oldu demek oluyor. Yarın kan sonucunuzu da paylaşın merak ederim ben deÇok heyecanlıyım acaba pozitif mi idrarda gitgide koyulaşıyo
Bnce pozitif kan verBöyle git gide koyulaşıyor
Heyecandan ölücem ama kan testi günüm yarın :)Bnce pozitif kan ver
YaaaBugün kan verdim negatif çıktı
Aaaa çok şaşırdım ama koyulaşma vardı, değer kaçtı peki ? Belki yükselir?Bugün kan verdim negatif çıktı
2 nin altında. 10. Günüm günüm. Yükselir mi bilmiyorumAaaa çok şaşırdım ama koyulaşma vardı, değer kaçtı peki ? Belki yükselir?
İdrarda git gide koyulaşıp kanda 2 çıkması çok ilginç…2 değerinin idrarda çıkması imkansız…Bence bidaha kan testi yaptırın2 nin altında. 10. Günüm günüm. Yükselir mi bilmiyorum
10 altı gebelik sayılmıyor çnkü idrarda da çıkmaz2 nin altında. 10. Günüm günüm. Yükselir mi bilmiyorum
Acaba var mı yok mu onu bilmiyorum idrar git gide koyulaştı dün akşamki en alttaki ve ben bariz görüyorum. Ama kan niye negatif bilmiyorumİdrarda git gide koyulaşıp kanda 2 çıkması çok ilginç…2 değerinin idrarda çıkması imkansız…Bence bidaha kan testi yaptırın
Çok üzüldüm2 nin altında. 10. Günüm günüm. Yükselir mi bilmiyorum
Bugün 13. Günüm. Dün akşamdan beri kahverengi leke geliyor peçeteye. Ama kanama değil. Bu neden oluyorÇok üzüldümhayırlısı olsun, sanırım tuttu ama düşük oldu.. yoksa prediktör testte nasıl koyulaşmaya başlardı ki
![]()
Bence kadın doğum doktoru kontolü olabilirsiniz belki düşük yaptığınızı söyleyebilirBugün 13. Günüm. Dün akşamdan beri kahverengi leke geliyor peçeteye. Ama kanama değil. Bu neden oluyor
Ilaçlari bıraktıysanız regli olacaksanız büyük ihtimalleBugün 13. Günüm. Dün akşamdan beri kahverengi leke geliyor peçeteye. Ama kanama değil. Bu neden oluyor