- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
- Konu Sahibi Limonmiski
Çatlatma iğnesi yapıldımiAkşam yine yaptım oda silik çıktı. İkiside erken gebelik testi eğer transfer sonrası 1. Günde 7. Günümde silik çıktı. Ben transfer gününü 1. Gün sanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesi yapıldımiAkşam yine yaptım oda silik çıktı. İkiside erken gebelik testi eğer transfer sonrası 1. Günde 7. Günümde silik çıktı. Ben transfer gününü 1. Gün sanıyorum
Çatlatma iğnesi yapılalı 2 hafta olduÇatlatma iğnesi yapıldımi
Bide ben 4. Gün kan testi verdim o negatif çıktı o zaman doktor zaten şey dedi çok erken kanda bile çıkmaz demişti çatlatma iğnesinin etkiside yok şuanÇatlatma iğnesi yapıldımi
En iyisi kan testi yapmak daha sağlıklı olur . Ben önce kaset test yaptım pozitif görünce akşamına kan verdim. 8. Gün ya yaptım bu aradaBide ben 4. Gün kan testi verdim o negatif çıktı o zaman doktor zaten şey dedi çok erken kanda bile çıkmaz demişti çatlatma iğnesinin etkiside yok şuan
Çarşamba günü kan testi günüm. Çarşamba günü kan vericemEn iyisi kan testi yapmak daha sağlıklı olur . Ben önce kaset test yaptım pozitif görünce akşamına kan verdim. 8. Gün ya yaptım bu arada
6. Sında transfer oldu. 1. Gün hangi gün oluyorEn iyisi kan testi yapmak daha sağlıklı olur . Ben önce kaset test yaptım pozitif görünce akşamına kan verdim. 8. Gün ya yaptım bu arada
Baya yüksek, iki embriyo mu konmuştu? Belki ikizdir, ya da donmuş embriyolarda da değer yüksek çıkabiliyormuş. İnşallah 2 kat artmıştır değerTeşekkür ederim akşamına test yaptım 206 çıktı yarın tekrarliyacam bakalım umarım sağlıklıdır
Ayın 7 si 1. Gün oluyor. Bugün 8. Gününüz.6. Sında transfer oldu. 1. Gün hangi gün oluyor
Evet iki embriyo konulduBaya yüksek, iki embriyo mu konmuştu? Belki ikizdir, ya da donmuş embriyolarda da değer yüksek çıkabiliyormuş. İnşallah 2 kat artmıştır değer![]()
Ertesi günü bir sayılır sen 6 sinda yaptıysan 7 dışı 1 günün6. Sında transfer oldu. 1. Gün hangi gün oluyor
Az kalmış inşallah güzel sonuçlar alırsın içini ferah tutÇarşamba günü kan testi günüm. Çarşamba günü kan vericem
InsaAllah vardır bebiş ama ben 8. Gun yaptigimda baya belirgin olmuştu cizgi8. Günüm. Burda çok silik bi çizgi var acaba hamile olabilir miyim
Kaçıncı günün oldu olmadı birde kan ver benceBöyle git gide koyulaşıyor
Gerçi çarşambaya bir şey kalmadı yarin bir kan testi ver bence9. Gün. Çarşamba test günum
Çok iyi, pozitif olmuşBöyle git gide koyulaşıyor
Yarın yapılacakÇok iyi, pozitif olmuşinşallah kanda da yüksek çıkar. Kan testi hangi gün yapılacaktı?
Çok heyecanlıyım acaba pozitif mi idrarda gitgide koyulaşıyoÇok iyi, pozitif olmuşinşallah kanda da yüksek çıkar. Kan testi hangi gün yapılacak