Transferin 8.günü..Bi bakarmisiniz :(

Mavisim696

Elhamdulillahh.. ^_^
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
388
178
53
Transferimin 8.gunundeyim.. Bugun pembemsi 3-4 damla kan geldi. Yerlesme kanamasi mi adet oncesi kanama mi bilmiyorum :KK43: Karnim agriyo. Ayaklarim buz kesti resmen. Goguslerimde agri sizi yok. İdrar testi de yapmadim. Adet mi olucam acaba. 4 gun kaldi ama kafayi yemenin uzerine geldim. Belirtim yok. Adet olucak gibi karnim agriyo. Goguslerimde hassaiyet falan da yok. Peki bu kanama neyin nesiydi. Ne zormus beklemek.. :olamaz:

Doktorunuzu haberdar edin o en doğru şekilde yönlendirir. Umarım sağlıklı bir şekilde devam eder.

Transferimin 8.gunundeyim.. Bugun pembemsi 3-4 damla kan geldi. Yerlesme kanamasi mi adet oncesi kanama mi bilmiyorum :KK43: Karnim agriyo. Ayaklarim buz kesti resmen. Goguslerimde agri sizi yok. İdrar testi de yapmadim. Adet mi olucam acaba. 4 gun kaldi ama kafayi yemenin uzerine geldim. Belirtim yok. Adet olucak gibi karnim agriyo. Goguslerimde hassaiyet falan da yok. Peki bu kanama neyin nesiydi. Ne zormus beklemek.. :olamaz:

4 gün değilde 2 gün sonra kan verirseniz sonuç alabilirsiniz.. İnş bebiş poposunu koyacak yer arıyodur:) yerleşiyordur inşAllah:KK200:

Canım transferin ilk günlerinden itibaren regl ağrısı çekip wc ye kostüm lütfen kötü düşünme bu 1
2. Si bugüne kadar 2 3 damla kan görüpte hamile olmayan görmedim yerleşme kanamasidir o

3 bence 2 gün sonra idrar testi yap varsa muhtemelen çıkacaktır çünkü 3. Gün embriyosunda 8. Gün b hcg kana geçiyor yani bugün geçmiş 2 gun e çıkar ama coook silik çıkar dikkatli bakarsan görürsün

4 erkenden kan testi yapma çünkü o günkü değerin önemli 2 3 arkadaş önceden yaptılar sonra değer az yükselince panik oluyorsun o günkü değer önemli

Bol şans inşallah hayırlısıyla meleğin sana sımsıkı tutunur ama önce sen buna inan ve sürekli kendini telkin et

Canım transferin ilk günlerinden itibaren regl ağrısı çekip wc ye kostüm lütfen kötü düşünme bu 1
2. Si bugüne kadar 2 3 damla kan görüpte hamile olmayan görmedim yerleşme kanamasidir o

3 bence 2 gün sonra idrar testi yap varsa muhtemelen çıkacaktır çünkü 3. Gün embriyosunda 8. Gün b hcg kana geçiyor yani bugün geçmiş 2 gun e çıkar ama coook silik çıkar dikkatli bakarsan görürsün

4 erkenden kan testi yapma çünkü o günkü değerin önemli 2 3 arkadaş önceden yaptılar sonra değer az yükselince panik oluyorsun o günkü değer önemli

Bol şans inşallah hayırlısıyla meleğin sana sımsıkı tutunur ama önce sen buna inan ve sürekli kendini telkin et

Cok tesekkur ederim.. Aslinda idrar testi yapmaya korkuyorum. Kendimi pozitife bu kadar hazirlamisken negatif gormek istemiyorum sanirim:KK43: Pazartesiyi beklicem inşallah bebegim bana tutunmustur :KK200:

Cok tesekkur ederim.. Aslinda idrar testi yapmaya korkuyorum. Kendimi pozitife bu kadar hazirlamisken negatif gormek istemiyorum sanirim:KK43: Pazartesiyi beklicem inşallah bebegim bana tutunmustur :KK200:
benim ki 5. gün embriyosuydu, pazartesi transfer olmuştu, bir sonraki pazartesi kanda baktırdım 54 çkmıştı. seninde 3. gün embriyosuymuş madem cuma ya da cumartesi falan kanda baktırsan mutlaka çıkar. umarım yerleşme kanamasıdır. beklemek gerçekten çok sıkıcı. sonu güzel olsun da amaaaan zamandan bol neyimiz var :KK66: idrarla şimdi çıkmaz.

benim ki 5. gün embriyosuydu, pazartesi transfer olmuştu, bir sonraki pazartesi kanda baktırdım 54 çkmıştı. seninde 3. gün embriyosuymuş madem cuma ya da cumartesi falan kanda baktırsan mutlaka çıkar. umarım yerleşme kanamasıdır. beklemek gerçekten çok sıkıcı. sonu güzel olsun da amaaaan zamandan bol neyimiz var :KK66: idrarla şimdi çıkmaz.

Beklemek gercekten cok sıkıcıymış. Rabbim melegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Darisi basimiza.Benim icin de dua et. Sizin dualariniz kabul olurr :KK200::nazar:

Benimde transfer sonrası birkaç gün sonra hafif bi pembemsilik olmuştu. Kasığıma da iğne saplanır gibi ağrılar oluyordu. Adet gibi ağrı da geliyordu. O zamanlarda hemen işi gücü bırakıp yatıyordum. Benim 6. gün embriyosuydu. Transferin 6. günü akşamı kan testi yaptırdık sonuç pozitifti. İnşallah sorunsuz gider Rabbim herkese yardım etsin..

Benimde transfer sonrası birkaç gün sonra hafif bi pembemsilik olmuştu. Kasığıma da iğne saplanır gibi ağrılar oluyordu. Adet gibi ağrı da geliyordu. O zamanlarda hemen işi gücü bırakıp yatıyordum. Benim 6. gün embriyosuydu. Transferin 6. günü akşamı kan testi yaptırdık sonuç pozitifti. İnşallah sorunsuz gider Rabbim herkese yardım etsin..

Amin Allah razi olsun:KK200:

canım belirtilerin seni hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç korkutmasın,yazdıgın herşeyi ben de dün geceden beri yaşıyorum benim sadece hiç kanamam olmadı senden farklı olarak.benimde bugun 8. günüm ama benimkisi 5.gün embriyosuydu.bende adet olacak heralde diye idrar testi yaptım evde korka korka,hem de erken olanlardan da değil,normal ucuz gebelik testi ve sonucummm pozitif çıktıııı,hem de silik değil bayaa bildiğin kırmızı,kanda henüz batırmadım ctesi test günüm benimde ctesi baktırıcam kanda. yani demem o ki hiççç endişelenme hiç üzülme yarında yapbir idrar testi için rahat edecekse ;)

canım belirtilerin seni hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç korkutmasın,yazdıgın herşeyi ben de dün geceden beri yaşıyorum benim sadece hiç kanamam olmadı senden farklı olarak.benimde bugun 8. günüm ama benimkisi 5.gün embriyosuydu.bende adet olacak heralde diye idrar testi yaptım evde korka korka,hem de erken olanlardan da değil,normal ucuz gebelik testi ve sonucummm pozitif çıktıııı,hem de silik değil bayaa bildiğin kırmızı,kanda henüz batırmadım ctesi test günüm benimde ctesi baktırıcam kanda. yani demem o ki hiççç endişelenme hiç üzülme yarında yapbir idrar testi için rahat edecekse :KK66:

Cok sevindim pozitifi gormene. Rabbim tamamina erdirsin insallah. Darisi bana:dua: suan belirtilerin neler. Benim gogus hassasiyetim yok. Sadece belim agriyor. Ayaklarim cok usuyor bide adet sancim var :110:

Back
X