Sadece bel ağrım olmuştu oda ilaçlardan da olabilir diye düşündüm bugün 9. Günüm tekrar kan verdim yükselme var mı diyemerhaba benim de bugün 7. günüm test gününü bekliyrum. herhangi bir belirti yaşamış mıydınız ?
cıktı mı kan sonucunuz inşallah yğkselmiştirrrSadece bel ağrım olmuştu oda ilaçlardan da olabilir diye düşündüm bugün 9. Günüm tekrar kan verdim yükselme var mı diye
bende de hafif bi bel agrsı yasadım ama ne bileyimSadece bel ağrım olmuştu oda ilaçlardan da olabilir diye düşündüm bugün 9. Günüm tekrar kan verdim yükselme var mı diye
Kan verebilirsen ver az da olsa belli oluyo idrar testi de yapabilirsinbende de hafif bi bel agrsı yasadım ama ne bileyim
korkuyorum ya yapmayaKan verebilirsen ver az da olsa belli oluyo idrar testi de yapabilirsin
Bende korkuyordum ama merakla beklemek daha zor geldikorkuyorum ya yapmaya
Bugün 9. Gün tekrar verdim sonuç bekliyorumcıktı mı kan sonucunuz inşallah yğkselmiştirrr
Çıktı mı sonucunuzBugün 9. Gün tekrar verdim sonuç bekliyorum
Benim 7. Günü 30 du değeri 9. Gün 64 gelmişti 12. Gün vermiştim 146 gelmişti sonradan 450 lere ulaştı sonradan çok yükseldi benim şu an 7 ayıma gircem gebelikte kimyasal olmadı çok şükürBugün 9. Gün tekrar verdim sonuç bekliyorum
Evet 117 çıktı haftaya ultrason için gitcemÇıktı mı sonucunuz
Bizim Whatsap grubumuz var gelmek istersen tel numaranı özelden at :)Evet 117 çıktı haftaya ultrason için gitcem
Benimde 7. Gün 51 di 9. Gün bugün 117 çıktı çok şükürBenim 7. Günü 30 du değeri 9. Gün 64 gelmişti 12. Gün vermiştim 146 gelmişti sonradan 450 lere ulaştı sonradan çok yükseldi benim şu an 7 ayıma gircem gebelikte kimyasal olmadı çok şükür