• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Transferin 7.günü sizce var mı lütfen yardımcı olur musunuz?

hamilekalmak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
10
5
1
27
Bugün dayanamayıp test yaptım ilk idrar olmamasına rağmen hafif çizgi var gibi sizce yardımcı olur musunuz böyle olur pozitif olan var mıydı?

Eklentiler

• IMG_5543.jpeg
    IMG_5543.jpeg
    169,5 KB · Görüntüleme: 52
Bugün dayanamayıp test yaptım ilk idrar olmamasına rağmen hafif çizgi var gibi sizce yardımcı olur musunuz böyle olur pozitif olan var mıydı?
İnşallah gönlünüze göre olur 5. Günüm cesaret edemiyorum evde test yapmaya 🙈 kan bence daha net gibi çıkar bu testler biraz yanıltıcı gibi ilaç iğne etkisinden dolayı 🙏🏻

Canımmm amin hepimize inşallah benim dondurulmuş transfer ilaçlar etki etmiyor taze de ediyor ama çizgi var gibi sanki bilemedim Allah isteyen herkese versin

Canımmm amin hepimize inşallah benim dondurulmuş transfer ilaçlar etki etmiyor taze de ediyor ama çizgi var gibi sanki bilemedim Allah isteyen herkese versin
Ay o zaman silik çizgi var 🌷 Benimde 5. Gün dondurulmuş embriyo kanda vermeyi düşünüyor musun test günün ne zaman normalde

Ahhh canım inşallah hepimiz pozitif oluruz rabbim kucağımızı doldurur cumartesi kan vermem lazım 9. Gün veriliyor 5. Gün embroyosunda
Evet buradaki arkadaşlar çoğu 9. Gün veriyor ama bizim doktor 12. Gün istiyor 3 Ocak transfer oldum mesela 15 Ocak kan testi verme günüm 😊

Back