- 2 Temmuz 2023
- 1.143
- 524
- 26
-
- Konu Sahibi denizperisii
Canım benimde transferimin 7.günü leke gelmişti baya bir kasık ağrısıyla beraber doktorum hemen düşük önyeyici iğne vurdurmuştu ama maalesef gelişmedi kimyasal oldu ama hiç korkma bu genelde yerleşme kanaması oluyor devam ederse ama düşük önleyici iğne iste doktorundan depo olanlardanMerhaba bugün ağrım fazlaydı kasık ve bel. Kahverengimsi ve çok hafif pembemsi leke gelmiş. Doktorum oksapar ve ecopirini kullanma 10 gün boyunca progestan dex kalçadan yaptır dedi. Çok korktum idrarda çift çizgi çıkmıştı acaba bir şey olmuş mudur yoksa yerleşme lekesi mi
Çok geçmiş olsun idrar testlerim pozitifti daha kan vermedim ben de kalçadan ekstra iğne yaptırdı umarım kimyasal değildirCanım benimde transferimin 7.günü leke gelmişti baya bir kasık ağrısıyla beraber doktorum hemen düşük önyeyici iğne vurdurmuştu ama maalesef gelişmedi kimyasal oldu ama hiç korkma bu genelde yerleşme kanaması oluyor devam ederse ama düşük önleyici iğne iste doktorundan depo olanlardan
Hayır tabiki canım pozitif düşün pozitif oldun yerleşmedir o büyük ihtimal korkma ve zevkini çıkar güzel haberlerini bekliyoruzÇok geçmiş olsun idrar testlerim pozitifti daha kan vermedim ben de kalçadan ekstra iğne yaptırdı umarım kimyasal değildir
İlk değeriniz kaçtı ve ne zaman düştü acabaHayır tabiki canım pozitif düşün pozitif oldun yerleşmedir o büyük ihtimal korkma ve zevkini çıkar güzel haberlerini bekliyoruz
Canım benim o kanamadan önce 6.günd eğerim 55 ti sonra o kanamadan sonra hiç artmadı düştü ama benim başa bir problemim varmış canım benim rahmim katil hücre doluymuş katil hücreler embriyonun gelişmesini durdurmuş şimdi tekrar transfer olacağım o katil hücreleri bastıracağız bakalımİlk değeriniz kaçtı ve ne zaman düştü acabaallah hepimize nasip etsin artık yorulduk
İnşallahhh bu sefer güzel haberler alırsınCanım benim o kanamadan önce 6.günd eğerim 55 ti sonra o kanamadan sonra hiç artmadı düştü ama benim başa bir problemim varmış canım benim rahmim katil hücre doluymuş katil hücreler embriyonun gelişmesini durdurmuş şimdi tekrar transfer olacağım o katil hücreleri bastıracağız bakalım
Sağ ol kuzum inşallah senin güzel haberlerini bekliyorum hemen kan ver takip et bugün test yaptın mı diğerine göre koyulaşmışmıİnşallahhh bu sefer güzel haberler alırsınönemli olan problemi bulabilmek. Ne mutlu canım güzel haberlerle gel inşallah
Bugün kan verdim pozitif çıktı canım çok korkuyorum umarım değerim düşmez ne zormuş hep çift çizginin hayalini kurardım şimdi de aman bir şey olacak mı kanama gelecek mi korkusu kaygısı… Allah hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsinSağ ol kuzum inşallah senin güzel haberlerini bekliyorum hemen kan ver takip et bugün test yaptın mı diğerine göre koyulaşmışmı
Ayy çok mutlu gidicez inşallah güzelce yükselir kuzum darısı bana çok mutlu oldum senin adına değerin kaç çıktı canım benimBugün kan verdim pozitif çıktı canım çok korkuyorum umarım değerim düşmez ne zormuş hep çift çizginin hayalini kurardım şimdi de aman bir şey olacak mı kanama gelecek mi korkusu kaygısı… Allah hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin
Aminnn inşallah en kısa zamanda pozitiflerle dolsun canım… 158 çıktıAyy çok mutlu gidicez inşallah güzelce yükselir kuzum darısı bana çok mutlu oldum senin adına değerin kaç çıktı canım benim
Ayy maşallah canım benim ikiz bile olabilir inşallah tüm dualarım seninleAminnn inşallah en kısa zamanda pozitiflerle dolsun canım… 158 çıktı
Allah razı olsun canımmm bir iki fark etmiykr hayırlısı olsun senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah yazarsınAyy maşallah canım benim ikiz bile olabilir inşallah tüm dualarım seninle