D dkugu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Eylül 2018 1.222 718 123 29 istanbul 29 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi dkugu #41 Nosking .!.: Bir gündü sanırım Kese görene kadar ara ara yine lekelenmelerim oldu Progestan kullanıyorsunuzdur zaten Hayırlısıyla pozitif inşallah sizin Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum canım inşallah ya
Nosking .!.: Bir gündü sanırım Kese görene kadar ara ara yine lekelenmelerim oldu Progestan kullanıyorsunuzdur zaten Hayırlısıyla pozitif inşallah sizin Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum canım inşallah ya
Melese Nasipse tüp bebek annesi 🙏❤️ Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2019 135 58 48 25 22 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi dkugu #42 dekrsz .!.: Kullanıyorum canım inşallah ya Genişletmek için tıkla... Merhaba benim 5. Gün 4Ab kalitesinde embriyo konuldu bugün 4. Günüm ilk denemem de siz neler yaptınız acaba transferden sonra sürekli yattınızmıı
dekrsz .!.: Kullanıyorum canım inşallah ya Genişletmek için tıkla... Merhaba benim 5. Gün 4Ab kalitesinde embriyo konuldu bugün 4. Günüm ilk denemem de siz neler yaptınız acaba transferden sonra sürekli yattınızmıı