Yüksek ihtimalle var görünüyorKızlar merhaba dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum bugün transfer günü hariç 6. Günüm gece kendimi tutamadım test yaptım sizce var mı ben mi delirdim acaba
Çok teşekkür ederim ilk başta göremedik çok üzüldük daha sonra eşim fark etti çok şaşırdıkTransferin 8. günü test sonucum bu şekilde çıkmıştı ve doktorum pozitif olduğunu söyledi ertesi gün kanda da çıktı umarım sizin de öyle olur:)
Benim test günüm perşembe perşembeyi bekleyeceğim sanırım kan içinTransferin 8. günü test sonucum bu şekilde çıkmıştı ve doktorum pozitif olduğunu söyledi ertesi gün kanda da çıktı umarım sizin de öyle olur:)
Ne çıktı sonucunuz acabaKızlar merhaba dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum bugün transfer günü hariç 6. Günüm gece kendimi tutamadım test yaptım sizce var mı ben mi delirdim acaba
Bugün 9. Günüm kan verdim ve 95.5 çıktıNe çıktı sonucunuz acaba
Ayyy maasallah çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsinBugün 9. Günüm kan verdim ve 95.5 çıktıcuma günü tekrar kan vericem doktorum gebelik var dedi
Amin inşallah çok teşekkür ederimAyyy maasallah çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsininşallah sağlıkla ilerler sureciniz
Bn de hiç kanamam olmadı acaba pozitif olmusmudur sizlere böyle sorun yasadinizmiTransferin 8. günü test sonucum bu şekilde çıkmıştı ve doktorum pozitif olduğunu söyledi ertesi gün kanda da çıktı umarım sizin de öyle olur:)
Merhaba koyulaşma olduğu diye test yapmış mıydınız ve olmuşmuydu benim aynı gibi moralim bozulduBenim test günüm perşembe perşembeyi bekleyeceğim sanırım kan içinAma evde test yaparım yarın tekrar koyulaşma var mı diye bakmak için varda tecrübe paylaşır mısınız
Kızlar merhaba dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum bugün transfer günü hariç 6. Günüm gece kendimi tutamadım test yaptım sizce var mı ben mi delirdim ac