- 14 Haziran 2024
- 1.086
- 476
- 26
İlkinde hamile kaldınız mı yaniOkadar kotuye hazırladımkı kendımı gordugume bıle sevınemıyorum bu ıkıncı transfer bakalım cuma gunu kan verırım ıns hepımız ıcın hayırlsı olsn ılaclarda yapabilir ama ılk transferde 5gun kanda ogrenmıstım
Belirti olmayıp hamile kalan çok insan var belirti aramayın kendinizdeMerhabalar kızlar ben 5 gün embiyosu 2 transfer oldum benim de bugün 9 günün transferin 2 de kahverengi et parçası geldi ve 5 günde geldi aynı şekilde ve sonra hiç bir belirti yok bugün idrar testi yaptıp çıkmadı çok ağladım sizde belirti olmayıp hamile kalan var mı ve inşallah herkes meleklerine kavuşur❤
Kaldım dusuk yaptmİlkinde hamile kaldınız mı yani
Benimde 5. Günüm ama test yapmadım bekliyorum 8. 9. Günde yapacagım insallah tutar sizinkideKızlar bugun 6gunum productor ışe test yaptm cok sılık var gıbı ama transferden oncede test yaptıgımda bu testler var gıbı gosterıyodu sabredemedım genevarmı benım gıbı olan
Hayırlısı olsn ıns guzel sonuçları paylasırız buradaBenimde 5. Günüm ama test yapmadım bekliyorum 8. 9. Günde yapacagım insallah tutar sizinkide
Benimde henüz olmadi sanırım aynı gün transfer oldukkk bende bekliyorummKasık agrım var bel agrımda oluyr ama lekelenmem olmadı hıc
Benimde 5.günüm 21 kasımda oldum yarın kan testi verebilirimBenimde 5. Günüm ama test yapmadım bekliyorum 8. 9. Günde yapacagım insallah tutar sizinkide
6. Gün genelde çok silik çıkar testini pozitif sağlıkla ilerler inşallahKızlar bugun 6gunum productor ışe test yaptm cok sılık var gıbı ama transferden oncede test yaptıgımda bu testler var gıbı gosterıyodu sabredemedım genevarmı benım gıbı olan
Cok teskkr ederım ıns6. Gün genelde çok silik çıkar testini pozitif sağlıkla ilerler inşallah
Cok erken olmaz mı ya kacıncı gün embriyosuydu ?Benimde 5.günüm 21 kasımda oldum yarın kan testi verebilirim
cok erken olmaz mı ya daha 1 hafta bile olmadi mesela.. ben pazara kadar beklemeyi düşünüyorum bir oncekinde erken test yapıp pisman olmustum :) bilmemek bazen daha iyiBenimde 5.günüm 21 kasımda oldum yarın kan testi verebilirim
Arkadaşım 6.günde 86 ile öğrenmişti 6.günde kesinlikle çıkıyor 12 ile öğrenende varCok erken olmaz mı ya kacıncı gün embriyosuydu ?
cok erken olmaz mı ya daha 1 hafta bile olmadi mesela.. ben pazara kadar beklemeyi düşünüyorum bir oncekinde erken test yapıp pisman olmustum :) bilmemek bazen daha iyi
Bu sabah kahverengı akıntım basladı kızlar adet olacak gibiyim adetmı olcam yoksaArkadaşım 6.günde 86 ile öğrenmişti 6.günde kesinlikle çıkıyor 12 ile öğrenende var
Merhaba nasılsınız ? Sonucunuzu ögrendiniz miKızlar bugun 6gunum productor ışe test yaptm cok sılık var gıbı ama transferden oncede test yaptıgımda bu testler var gıbı gosterıyodu sabredemedım genevarmı benım gıbı olan
Merhaba dun kan verdım 13.65 cıktı 9gun dusuk bı deger yarın tekrarlayacagım testı sız nasılsnzMerhaba nasılsınız ? Sonucunuzu ögrendiniz mi
Aşkım kullandığımız ilaçlardan dolayı adet olamayız yerleşme kanaması olabilir o içini ferah tut panik yapmaBu sabah kahverengı akıntım basladı kızlar adet olacak gibiyim adetmı olcam yoksa
Ins kuzum oyledırAşkım kullandığımız ilaçlardan dolayı adet olamayız yerleşme kanaması olabilir o içini ferah tut panik yapma
İçini ferah tut 8. Gün 27 10. Gün 44 gelmişti benim beta 12. Gün 110a 14. Gün 302 ye yükseldi 18. Gün 1300 e çıktı şimdi doktor kontrolünü bekliyorum stres yapma sen her şey olacağına varır. İlk transferimde 9. Gün 279 11. Gün 816 çıkmıştı beta ama düşük yaptım embriyo sağlıklıysa beta düşük de olsa sağlıklı artış gösterirse alırız kucağımıza bebeklerimizi Rabbim büyükIns kuzum oyledır
Önemli olan 10dan yukarısı olması değil mi? Umarım artar sonucunuz biran önceMerhaba dun kan verdım 13.65 cıktı 9gun dusuk bı deger yarın tekrarlayacagım testı sız nasılsnz
Allah razı olsn ıcım bıraz rahatladı duamız allah kuzum rabbım en hayrlsıını nasıp etsın surec cok zor malum ıster ıstemez sonuca odaklanıyoruz rabbmın vardr bı bıldıgı ıns guzel ılerlerİçini ferah tut 8. Gün 27 10. Gün 44 gelmişti benim beta 12. Gün 110a 14. Gün 302 ye yükseldi 18. Gün 1300 e çıktı şimdi doktor kontrolünü bekliyorum stres yapma sen her şey olacağına varır. İlk transferimde 9. Gün 279 11. Gün 816 çıkmıştı beta ama düşük yaptım embriyo sağlıklıysa beta düşük de olsa sağlıklı artış gösterirse alırız kucağımıza bebeklerimizi Rabbim büyük
Ins canm benim yarın bende kanda vercegım artık artmıs dusmus ogrenecegız ıns gonlumuzce olur herseyÖnemli olan 10dan yukarısı olması değil mi? Umarım artar sonucunuz biran önceYarın bende yapacagım 2ye katlamasını bekliyorum