Hemen yükledim:)Testi yüklememişsiniz
İnşallah vardır erken ümitlenmem istemiyorum ama bunca zaman yaptığım testlerde ilk kez bu kadar yaklaştım sankiİğne etkisini göz ardı etmeden biraz daha beklemenizi öneriyorum ama var gibi duruyor inşallah vardır. Tebrik ederim
Öyle mii :) çok teşekkür ederim inşallah bebeğim benimledir13. günde iğne etkisi geçmiş oluyor, hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza
Görünüyor çok belirginnnnn . Kan verebilirsin yarınPeki siz de görüyor musunuz yoksa sadece ben mi görüyorum kendime kendime bakıp duruyorum: :) iğnenin etkisi devam ediyor mudur?
Az önce tekrar yaptım yine böyle silik çıktı. Allahım inşallah çatlatma iğnesinden değildir
Az önce tekrar yaptım yine böyle silik çıktı. Allahım inşallah çatlatma iğnesinden değildir
Merhabalar, 2. transferim planlanırken doğal siklus yolunu seçti doktorum. 6 haziranda çatlatma iğnesi oldum, 13 haziranda da 1 adet dondurulmuş embriyo transferi oldum. Çatlatma iğnesinin üzerinden 13 gün geçti etkisi geçmiş midir? Bugün transfer günü hariç 6. gün ve benim erken gebelik testim böyle çıktı. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?