• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 6.günü ateşlenme

SelNaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
3
0
1
24
Öncelikle herkese merhabalar🖐🏻
Kızlar ben 20 Temmuz da 3.gün embriyo transferi oldum 5.günde dis etlerim şişti boğazım şişti ve hep ateşim var bu normal mi ilaç içemiyorum belirti diye de düşünmek istemiyorum😞 ateş beni çok yoruyor bilgilerinizi düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim😍

Öncelikle herkese merhabalar🖐🏻
Kızlar ben 20 Temmuz da 3.gün embriyo transferi oldum 5.günde dis etlerim şişti boğazım şişti ve hep ateşim var bu normal mi ilaç içemiyorum belirti diye de düşünmek istemiyorum😞 ateş beni çok yoruyor bilgilerinizi düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim😍
Merhaba, ben de transferden sonra benzer şeyler yaşamıştım hatta başlık açmıştım. Bunun transferle ilgili yok sanıyorum ama önemli olan vücut ısısının yükselmemesi. Ateşiniz düşmüyorsa lütfen doktorunuza danışın ve bi önlem alın belki parol içmenize müsade eder

Evet parola müsaade etti günde 4 taneye kadar ama işe yaramadı bugün daha iyiyim geceden korkuyorum şimdi de şiddetli baş ağrım başladı migrenim olduğu için parol etki etmeyecek 🤷‍♀️

Back