Sonucunuz ne oldu acabaTransferin 6 ci günü idrar testi negatıf olub poztif alan varmı? Erken gebelik testınde onlar yalnış vermiyor , ama 6 cı gunde erkenmi ?korkmalımıyum
NegatıfSonucunuz ne oldu acaba
Benimde bugün 6. Günü bende yaptım benim test tek çizgi çıktı büyük ihtimal benimde negatif kan testine 6 gün varNegatıf
6 erken , üüzülmüyün 8 de sora çıkmazsa soruBenimde bugün 6. Günü bende yaptım benim test tek çizgi çıktı büyük ihtimal benimde negatif kan testine 6 gün var
Çoğu kişide 5. Günden başlamış bende tedirgin oldum umarım pozitif olur6 erken , üüzülmüyün 8 de sora çıkmazsa soru
Taze transfer mi oldunuzÇoğu kişide 5. Günden başlamış bende tedirgin oldum umarım pozitif olur
Evet taze oldu bitane de dondurulmuş var 5. Gün embriyosuTaze transfer mi oldunuz
Benim de taze 5.gun embriyosu bende 8.gunumdeyım normal kaset yaptım negatıf çıktı erken gebelık testı denemeye korktum artıkEvet taze oldu bitane de dondurulmuş var 5. Gün embriyosu
5 cı gun çatlaöa iğnrsi etkisi olu genelede , hcg kana 8-10 gün karışır , 8 de çıkmasa telaş lazımÇoğu kişide 5. Günden başlamış bende tedirgin oldum umarım pozitif olur
Kaset çoğu zaman yalnışdır erken gebelık 8 de yalnış çıkmıyorBenim de taze 5.gun embriyosu bende 8.gunumdeyım normal kaset yaptım negatıf çıktı erken gebelık testı denemeye korktum artık
İnşallah pozitif görürüzBenim de taze 5.gun embriyosu bende 8.gunumdeyım normal kaset yaptım negatıf çıktı erken gebelık testı denemeye korktum artık
Teşekür ederim siz ne durumdasınız5 cı gun çatlaöa iğnrsi etkisi olu genelede , hcg kana 8-10 gün karışır , 8 de çıkmasa telaş lazım
Ben negatif aldımTeşekür ederim siz ne durumdasınız
Olsun sağlık olsun ben pes etmeyi düşünmüyorum bi gün mutlaka emeklerimizin karşılığını alıcaz Allah büyükBen negatif aldım
Bende etmıyorum 2 cı ıdı bu , temmuzda yenıde sııfırda başlıyıb genetık yapdırcamOlsun sağlık olsun ben pes etmeyi düşünmüyorum bi gün mutlaka emeklerimizin karşılığını alıcaz Allah büyük