- 25 Şubat 2022
- 76
- 7
- 28
-
- Konu Sahibi Sonbahar000
az sabredin doktorunuzun dediği günde testiniz yapın moralinizi boşu boşuna bozmayın.Merhabalar hanımlar ben 5.gun embriyosuyla transfer yaptırdım haziranın 17.de transfer yapıldı bugün 5.günüm çok sabırsızim belirti yok bir ara adet olacakmisim gibi sancım oluyor birde sürekli uzanıp dinlenmiyorum ağır iş harici dolaşıyorum siz neler yaptınız kaçıncı günde test yaptınız öğrendinz transferden sonra belirtiler ne zaman başladı
Ay hadi hayırlısı olsun bende suanlik bazen adet olcakmisim gibi ağrı var ötesi yok ama günümde yaklaşıyoraz sabredin doktorunuzun dediği günde testiniz yapın moralinizi boşu boşuna bozmayın.
belirtiler kişiden kişiye değişiyor belirti var diye tutundu ya da tam tersi belirti yok diye tutunmadı demek değildir.
zor bir süreç, bu süreci en pozitif şekilde geçirmenizi tavsiye ederim.
Umarım sizi mutlu edecek sonuçlar alırsınız
(benim 3. gün embriyosu 10. gün kan sonucumda çıkmıştı)
Amin inşallah kuzumUzan dinlen canım kendine güzel bir film aç ve bebeğini çağır, duanı et, meditasyon yap nasıl rahatlıyorsan... kendini dinlememeye çalış bir hafta geçince yap bence bir erken gebelik testi sağlıkla tutunsun
Ben deeee hayırlı sağlıklı inşallahAmin inşallah kuzumçok istiyorum cokk
Siz transfer gününü sayarak mi 6.gunu test yaptınız acabaBen 6. gün test yaparak öğrenmiştim bende çok sabırsızlanıp dayanamamıştım bekleyebiliyorsan bekle derim ama bazen çıkmama durumu da olabilir moralin bozulmasın diye. kendini de çok fazla yorma sürekli de yatma öyle demişti benim doktorum kendini yormadan normal hayatına devam et demişti
hayır transfer gününü saymadım ertesi günden başlayarak 6. günSiz transfer gününü sayarak mi 6.gunu test yaptınız acaba
Merhaba kaset testde silik çizgi 10 dakika içinde belirdi mi? Kaç dakikaya gozle gorulur bir çizgi çikti acaba? Bu arada hamilesin tebrik ederimMerhaba bende pazartesi 5.gün embriyosu transferi oldum olduğumdan beri kaşık bel ağrılarım hiç kesilmedi burada 5.ve 6.gün testte belli olduğunu okuyunca dünden beri test yapıyorum dün erken gebelik testimde sonradan çıkan çook silik çizgi gördüm sanki bugün sabah normal testte yine sonradan çıkan çook silik çizgi gördüm ama test mi bozuk acaba diye 6 saat sonra tekrar test yaptım bu seferde çıkmadı moralim çok bozuldu sizce var mıdır transfer günümle beraber 6.günüm
Teşekkür ederim kan testi yapmadım ama dün ve bugün erken gebelik testlerim böyle çıktıMerhaba kaset testde silik çizgi 10 dakika içinde belirdi mi? Kaç dakikaya gozle gorulur bir çizgi çikti acaba? Bu arada hamilesin tebrik ederim