Benim de 4. Gün çift embriyo transferiydi. Transferin 5. Günü belirtilerim sabah Sarı küçük leke gelmişti , çok az kasık ağrısı vardı , hafif sol bel ağrısı oluyordu sızlama gibi , hafif sanki mide bulantısı oluyor gibiydi git gelliydi net bi bulantı hissetmiyordum belirsizdi , koku hassasiyeti başlamıştı evin bir yerinde koku sıkıldığında uzaktan kokusu geliyordu bana. Zaten 6. Günü evde erken gebelik testi yapıp çoook silik çift çizgi görmüştüm ama her durumu bilerek yapmıştım yani tek çizgi çıksa da üzülmeyecektim zaten 2. Denemem di kendimi olumlu olumsuz hazırlamıştım testi yaparken çok erken tek çıkabilir ama çift embriyo olduğu için pozitif de görebilirim diye her ihtimale hazırdım. Sonra 7. Gün yine bi erken idrar gebelik testi yaptım evde çizgi daha koyuydu sonra 8. Günü kan testi verdim baktım değer gerçekten çıktı. Doktoruma söylemedim 10. Günü doktorum kan testi yapmamı istediği asıl gün yine kan testi verdim değer 2 ye katlamıştı o zaman doktora dedim ben 2 gün arayla kan testi yaptım falan derken şükür bugünlere geldik
Rabbim inşallah size de pozitif görüp sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
dediğiniz gibi benimde rahmim sanki hep kıpır kıpırdı sızlıyordu kimse inanmıyordu erkendir belirti arama falan diyordu ama ben kimseyi dinlemiyordum vücudumu benden iyi bilecek değil kimse anlıyordum değişik bir şeyler olduğunu