Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama doktor size demedi mi on iki gün sonra yapmanız gerek çok erken değil miMerhaba herkese
Transferin 4. Günü dayanamadım test yaptım negatif çıktı pozitife dönme ihtimali var mı? Sabah ilk idrarla yapmadım testi
Çok çok erken. Dondurulmuş transferde 5. gün acayip silik çıkmıştı benim. Hatta geçen fotoğraflarını baktım. Nasıl görmüşüm o çizgiyi hayret edilecek iş. Şu anda bakınca göremiyorum o derece silikMerhaba herkese
Transferin 4. Günü dayanamadım test yaptım negatif çıktı pozitife dönme ihtimali var mı? Sabah ilk idrarla yapmadım testi
Yine de çok erken. Bu arada kanda 7. gün yapılan tahlil sonucumu bile kesin gebelik kabul etmemişti tüp bebek merkezi. Sonradan üzülmemek adına 12. günü beklemek lazım aslında5.gün embriyosu. Dondurulmuş embriyo
Kaset tesmi yaptinizMerhaba herkese
Evet doğru söylüyorsunuz. Ama beklemek gerçekten çok zorYine de çok erken. Bu arada kanda 7. gün yapılan tahlil sonucumu bile kesin gebelik kabul etmemişti tüp bebek merkezi. Sonradan üzülmemek adına 12. günü beklemek lazım aslında
Erken gebelik testi yaptım. Kaset nasıl oluyor ne diye almamız lazım eczaneden inanın bilmiyorum :) ilk tüp bebek denememKaset tesmi yaptiniz
Kaset test normal test demek ben transfer hariç 5 gün erken gebelik testinde çıkmıştı mesela kaset teste çıkmamıştıErken gebelik testi yaptım. Kaset nasıl oluyor ne diye almamız lazım eczaneden inanın bilmiyorum :) ilk tüp bebek denemem
Benimde transfer hariç 4. Günüm. 2-3 gün sonra erken gebelik testi yapsam aşağı yukarı sonuç gösterir herhaldeKaset test normal test demek ben transfer hariç 5 gün erken gebelik testinde çıkmıştı mesela kaset teste çıkmamıştı
Çok çok erken yapmıssınız kacıncı gun embrıyosuydu? Ben 5. Gun embrıyosunu 6. Gun evde gebelık testıyle öğrenmıstımMerhaba herkese
Benimde 5. Gün embriyosu. Taze değil dondurulmuş embriyo. Bende 2-3 gün daha bekleyip yapsam daha sağlıklı olacak gibi :)Çok çok erken yapmıssınız kacıncı gun embrıyosuydu? Ben 5. Gun embrıyosunu 6. Gun evde gebelık testıyle öğrenmıstım
Evet canım gösteriyor ama sonra koyulaşmayı takip ediyorsun ve iyice strese giriyorsun bence direkt kan verBenimde transfer hariç 4. Günüm. 2-3 gün sonra erken gebelik testi yapsam aşağı yukarı sonuç gösterir herhalde
Kesınlıkle bırkac gun bekleyıp öyle erken gebelık testi yapın :) ben pozitif gorunce kan tahlılı yaptırmıstım 6. Gün sonuc 35 çıkmıştı benımkide dondurulmustu bu aradaBenimde 5. Gün embriyosu. Taze değil dondurulmuş embriyo. Bende 2-3 gün daha bekleyip yapsam daha sağlıklı olacak gibi :)
Evet canim çıkarBenimde transfer hariç 4. Günüm. 2-3 gün sonra erken gebelik testi yapsam aşağı yukarı sonuç gösterir herhalde