TRANSFERİN 4. Günü TEK ÇİZGİ

flykrk05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
16
5
29
Merhaba herkese
Transferin 4. Günü dayanamadım test yaptım negatif çıktı :KK43: pozitife dönme ihtimali var mı? Sabah ilk idrarla yapmadım testi

Dönebilir, 4. Gün çok erken zaten kana daha önce yansıyor idrar yerine kan verseydiniz keşke. Kaçıncı gün embriyosu

Merhaba herkese
Transferin 4. Günü dayanamadım test yaptım negatif çıktı :KK43: pozitife dönme ihtimali var mı? Sabah ilk idrarla yapmadım testi
Çok çok erken. Dondurulmuş transferde 5. gün acayip silik çıkmıştı benim. Hatta geçen fotoğraflarını baktım. Nasıl görmüşüm o çizgiyi hayret edilecek iş. Şu anda bakınca göremiyorum o derece silik

Yine de çok erken. Bu arada kanda 7. gün yapılan tahlil sonucumu bile kesin gebelik kabul etmemişti tüp bebek merkezi. Sonradan üzülmemek adına 12. günü beklemek lazım aslında
Evet doğru söylüyorsunuz. Ama beklemek gerçekten çok zor 😞

Merhaba herkese
Çok çok erken yapmıssınız kacıncı gun embrıyosuydu? Ben 5. Gun embrıyosunu 6. Gun evde gebelık testıyle öğrenmıstım

6. gün negatif 7.gün silik çizgiye dönmüştü darısı başınıza 🫶

Benimde 5. Gün embriyosu. Taze değil dondurulmuş embriyo. Bende 2-3 gün daha bekleyip yapsam daha sağlıklı olacak gibi :)
Kesınlıkle bırkac gun bekleyıp öyle erken gebelık testi yapın :) ben pozitif gorunce kan tahlılı yaptırmıstım 6. Gün sonuc 35 çıkmıştı benımkide dondurulmustu bu arada 🌸

X