Teşekkür ederim cevabın için canım ama yarım doz vurulunca belki kısmen geçmiştir dedim. Bu kadar belirgin çıkar mı bilemedim. Bir unut benimki. Çünkü 2 negatif transferim oldu bu 3. Artık sabır kalmadıTest için cok erken canım daha 4 gun olmus belli olmaz daha iğne etkisidir suan hızlı gebelık al 10. Günden sonra iğne etkisi gecer
Benim testim 13.güne kadar pozitif göstermişti cnm yani bilemiyorum sanmam bu kadar erken cıkacağını inş pozitiftir tabi elinde test varsa devam et siliniyorsa iğne etkisidir belirginleşiyor da var demektir zatenTeşekkür ederim cevabın için canım ama yarım doz vurulunca belki kısmen geçmiştir dedim. Bu kadar belirgin çıkar mı bilemedim. Bir unut benimki. Çünkü 2 negatif transferim oldu bu 3. Artık sabır kalmadı
Peki sizin fotoğrafları görebilirmiyimBenim testim 13.güne kadar pozitif göstermişti cnm yani bilemiyorum sanmam bu kadar erken cıkacağını inş pozitiftir tabi elinde test varsa devam et siliniyorsa iğne etkisidir belirginleşiyor da var demektir zaten
Sabret canım stres yapma Allahın izniyle olucak inşallah zamanı ne zamansa o zaman bukur elbet bizi zor olucak ugrascaz uzulcez belkş ama suan zamanı degıl dicez en onemlisi stres rahat bırakmak kendımızı baska bırsey degıl inşallah en guzelleri seni bulur Allah kalbine göre versinTeşekkür ederim cevabın için canım ama yarım doz vurulunca belki kısmen geçmiştir dedim. Bu kadar belirgin çıkar mı bilemedim. Bir unut benimki. Çünkü 2 negatif transferim oldu bu 3. Artık sabır kalmadı
Sabret canım stres yapma Allahın izniyle olucak inşallah zamanı ne zamansa o zaman bukur elbet bizi zor olucak ugrascaz uzulcez belkş ama suan zamanı degıl dicez en onemlisi stres rahat bırakmak kendımızı baska bırsey degıl inşallah en guzelleri seni bulur Allah kalbine göre versin
Çok erken test yapıyorsun, şuan pozitifse bile testte çıkmaz :) ovitrelle bende 12 gün sonra bile yalancı pozitif gösteriyordu. Bir kaç gün daha beklemelisinEki Görüntüle 3567129
Kızlar Buda bugünün sabah 2. İdrarla. 23 ü sabah transfer oldum. Hala yarım doz ovitrellemidir sizce. İçim içimi yiyor.
Yarım doz yapıldı diye ona güveniyorum umut arıyorum kendimce işteÇok erken test yapıyorsun, şuan pozitifse bile kanda çıkmaz :) ovitrelle bende 12 gün sonra bile yalancı pozitif gösteriyordu. Bir kaç gün daha beklemelisin
Şuan ama test göstermez pozitif olsa bile, burada en erken sonuçlar genelde transfer sonrası 5./6. günde alınıyor. Senin daha dördüncü günün. Senin yerinde olsam bir kaç gün test yapmam, ovitrelle çok yanıltıyor, yarım doz olması fark etmiyorYarım doz yapıldı diye ona güveniyorum umut arıyorum kendimce işte
Peki sizde ovitrelle ile mi yalancı pozitif gördünüzŞuan ama test göstermez pozitif olsa bile, burada en erken sonuçlar genelde transfer sonrası 5./6. günde alınıyor. Senin daha dördüncü günün. Senin yerinde olsam bir kaç gün test yapmam, ovitrelle çok yanıltıyor, yarım doz olması fark etmiyor
Evet, diğer mesajda yazdığım gibi ovitrelle yaptıktan 12 gün sonra bile pozitif gösteriyordu bende, o kadar pis bir durum kiPeki sizde ovitrelle ile mi yalancı pozitif gördünüz
Şuan test için çook erkenPeki sizde ovitrelle ile mi yalancı pozitif gördünüz
Umarım sizde tez zamanda güzel haberi alırsınızEvet, diğer mesajda yazdığım gibi ovitrelle yaptıktan 12 gün sonra bile pozitif gösteriyordu bende, o kadar pis bir durum ki
Benim endişemi anlayabiliyorsunuz dimi. 2 negatif üzerine gücüm kalmadı, yâda psikolojik olarak zayıfım bilmiyorum. Umudumda yok, mutlu olmaya çalışıyorum onuda umut ederek kendimi kandırarak yapıyorum sanırım. Öyle karnını sev bebeğini sev olmuyor yani. Yapabilene helal olsunŞuan test için çook erken
Sizi çok iyi anlıyorum, Allah yardımcınız olsun inşallah bu denemenizde pozitif haberi alırsınız. Günler geçmiyor bu süreçte, kendinizi bir şeylerle meşgul etmeye çalışın. 2-3 gün daha bekleyin test için. Allah gönlünüze göre versin inşallahBenim endişemi anlayabiliyorsunuz dimi. 2 negatif üzerine gücüm kalmadı, yâda psikolojik olarak zayıfım bilmiyorum. Umudumda yok, mutlu olmaya çalışıyorum onuda umut ederek kendimi kandırarak yapıyorum sanırım. Öyle karnını sev bebeğini sev olmuyor yani. Yapabilene helal olsun
Amin inşallah cümlemizin arkadaşımSizi çok iyi anlıyorum, Allah yardımcınız olsun inşallah bu denemenizde pozitif haberi alırsınız. Günler geçmiyor bu süreçte, kendinizi bir şeylerle meşgul etmeye çalışın. 2-3 gün daha bekleyin test için. Allah gönlünüze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?