Mrblar ben sali günü 3.gün embriyosu transfer edildi 2 tane transferden 4.gün sonra e2 ve pregoston tahlili istemişti doktor değerler düşük çıkarsa kullandığım pregoston fitilini igneye cebirecekti şükür değerler yüksek çıkınca gerek yok dedi burda hormon tahlili isteyen başka bi kadın doğum doktoru gebelik testide istemiş onda degerim 9 kusur çıktı doktor gebe gorunuuosun dedi şok oldum daha 4gun olmustu çünkü sizde de böyle olanlar varmı acaba
Hic bilmiyorum kizlar bende sasurdim tup bebegi samsun da yaptirdim ben tokat da oturuyorum burdaki kadindogum diktoru istemis
Hic belli olmaz cnm umutsuz sakin olma strese girme şimdidenMerhaba arkadaşlar benimde 2. tüp bebek denememin 10. gnü 5. günü 2 embry transferi yapıldı bugün rapor almak içim doktra gittim ve test yapabilir miyiz dedim o da daha erken 2 gün daha beklemelisin dedi ama ben ısrar edince hem e2 ne bakalım o zaman dedi e2=141 beta hcg= 0.1 çıktı çok mutsuzum doktor e2 çok iyi çıkmış 2 gün sonra tekrarlayın dedi ama benim tabiki bütün umutlarım bitti bu saatten sonra sizce de yükselmez demi birde bu e2 nin hamilelikle alakasını bilen var mı?
selam benim transferim perşembe günü oldu bugun doktorum çağırdı benide..hormonlara bakıcaz dedi benim hem fitilim hemde gün aşırı iğnem var bhcg yaparmı bilmiyorum perşembeyide sayarsak bugun 6,günüm ..senin erken çıktıgına göre belki ikizdir bebekler gözün aydın darısı başımızaMrblar ben sali günü 3.gün embriyosu transfer edildi 2 tane transferden 4.gün sonra e2 ve pregoston tahlili istemişti doktor değerler düşük çıkarsa kullandığım pregoston fitilini igneye cebirecekti şükür değerler yüksek çıkınca gerek yok dedi burda hormon tahlili isteyen başka bi kadın doğum doktoru gebelik testide istemiş onda degerim 9 kusur çıktı doktor gebe gorunuuosun dedi şok oldum daha 4gun olmustu çünkü sizde de böyle olanlar varmı acaba
Bilmiyorumki doktorum ilacdanda olabilir sen yine de günün de yaptir dedi de günü pazartesi ben yine de cuma günü de yaptiricamselam benim transferim perşembe günü oldu bugun doktorum çağırdı benide..hormonlara bakıcaz dedi benim hem fitilim hemde gün aşırı iğnem var bhcg yaparmı bilmiyorum perşembeyide sayarsak bugun 6,günüm ..senin erken çıktıgına göre belki ikizdir bebekler gözün aydın darısı başımıza
idrar yaptınmı ? ben cuma günü idrar testlerden yapmayı düşünüyorum ama annemlere eşime sölemiyecem negatif çıkarsa :) cünkü idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkanlar çok fazla..hakkımızda hayırlısı olsun bu arada belirti varmı sende ??Bilmiyorumki doktorum ilacdanda olabilir sen yine de günün de yaptir dedi de günü pazartesi ben yine de cuma günü de yaptiricam
Yok idrar yapmadım bende hiçbir belirti uok sadece kasiklarimda aradA bi çok çok az ağrı oluyo gibi ondan başka birşey de yokidrar yaptınmı ? ben cuma günü idrar testlerden yapmayı düşünüyorum ama annemlere eşime sölemiyecem negatif çıkarsa :) cünkü idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkanlar çok fazla..hakkımızda hayırlısı olsun bu arada belirti varmı sende ??
aynen benimde sadece kasıkta oda çok dinliyorum kendimi ağrımıyorsada ağrıyorYok idrar yapmadım bende hiçbir belirti uok sadece kasiklarimda aradA bi çok çok az ağrı oluyo gibi ondan başka birşey de yok
Çatlatma ignesi olduysan onda beta hcg var o yuzden hala etkisi suruyordur ve kanda deger görülmüştür cok erken mumkun degil cikmasiMrblar ben sali günü 3.gün embriyosu transfer edildi 2 tane transferden 4.gün sonra e2 ve pregoston tahlili istemişti doktor değerler düşük çıkarsa kullandığım pregoston fitilini igneye cebirecekti şükür değerler yüksek çıkınca gerek yok dedi burda hormon tahlili isteyen başka bi kadın doğum doktoru gebelik testide istemiş onda degerim 9 kusur çıktı doktor gebe gorunuuosun dedi şok oldum daha 4gun olmustu çünkü sizde de böyle olanlar varmı acaba
Catlatma iğnesini transferden önce vurunmustum sali günü yapıldı transferim pazartesine az kaldı beklicem artikÇatlatma ignesi olduysan onda beta hcg var o yuzden hala etkisi suruyordur ve kanda deger görülmüştür cok erken mumkun degil cikmasi
sizin e2 kac çıktı acabaH
Hic belli olmaz cnm umutsuz sakin olma strese girme şimdiden
Catlatma iğnesini transferden önce vurunmustum sali günü yapıldı transferim pazartesine az kaldı beklicem artik
Inş tutmuştur cnm bilmiyorum valla bekliyoruz isteCanım catlatma ignesinin etkisi 10- 12 gün sürüyor inşallah bebislerin sana sımsıkı tutunmustur ama çıkan bu değer ignenin etkisidir imkansız 4 günde çıkması