transferin 3.günü

benefic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
6
0
41
merhaba arkadaşlar ben adana da tedavi görüyorum çarşamba günü 3adet embriyo transfer edildi. 2 gündür bişeyim yoktu bugün adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor
siz neler yaşamıştınız tavsiyeleriniz..

ağrılar ve şişkinlikler normal,fakat bu tam tutunup tutunmadığının belirtisi değil ayrıca herkesin bünyesi farklı belirtiler gösteriyor.
ilaçlarını tam almam ve bolll su içimeme çok önemli ,ağır kaldırmamalı ve hareket kısıklaması olması gerekiyor.Zaten bunları dr sana söylemiştir.9 gün daha sabırla , pozitif duygular ve çok büyük beklenti içinde olmamalısın.
Saedece şansımızı yükseltiyorlar .
Yazdıklarım seni umutsuzluluga itmesin.İnanamak ve sabırlı davranmak her zaman başarıya bizi ulaştırır.
Umarım herşeyin yolunda gitder ve dünyalar güzeli,sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize
durumundan bizleri haberder et,seni buradan izleyelim .

benefic çok değişik şeyler olabiliyor ağrı olabiliyor bazen hiç bi şey olmuyor.Hiç belli olmuyor canım bu yüzden çok bunlara olumlu veya olumsuz anlam verme canım.Seni anlıyorum şimdi senin aklın hep ordadır ama kendini rahatlatmaya bak .Allah muradını versin tez zamanda müjdene kavuş canım 9 gün kalmış hadi müjdeli haberi alacaksın rahat olmaya bak canım malesef bu işin cilveli tarafı beklemek bunada katlanacaksın canım

suan icin bisey söylemek cok erken psikolojikte olabilir bence stres yapma ve sürekli kendini dinleme o zaman insan daha cok stres yapiyor farkinda olmadan

benefic canım hayırlı olsun kendini dinleme ve sabırlı ol inan belirtiler yanıltıcı olabiliyor
sen adanada nerde tedavi gördün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…