Transferin 14.günü beta HCG değeri

glrcgr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2024
46
7
33
Merhaba ,
Transferin 12. günü değerim 1074,4 idi. 48 saat sonra tekrar kan verdim. Şimdi sonucumu aldım 2654,5 çıktı. 14. Gün sizce gebelik kaç günlük oluyor ? Kese görmek için 4 gün sonraya gün verdiler. Kese ve içinde bebek görmeden içim rahat etmeyecek. Daha önce yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba,hayırlısı olsun öncelikle tebrik ederimgüzel bir değerle başlamışsınız ve artışınız da gayet güzel. İlk zamanlar beta değerleri gebelik haftasını yanlış gösterebiliyor,en net kalp atışı duyduktan sonra kesinleşiyor gebelik süreniz. Muhtemelen 4 gün sonra bebek ve keseyi göreceksiniz,bir hafta sonrasında da kalp atışını duyabilirsiniz. 3. Gün embriyosu 14.gün 1200 beta ile öğrendim,17.gün 5000üstü beta ile kese ve bebeği gördük,bir hafta sonrasında da kalp atışını duymuştuk.

Maşallah değerleriniz çok güzel ama muhtemelen 1 hafta sonra keseyi görürsünüz karından. Vajinal bakıldığında doktorlar daha net görüyor tabi .benim ilk gebeliğimde de 12.haftaya kadar hep vajinal baktı doktorum. Tüp bebekti.

Benim de 5. gün embriyosu iki adet transfer yapıldı.İnşallah biz de biran önce kalp atışını duyarız. Rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsin

Bize de cuma günü randevu oluşturdular. Kese görmek için. Günler geçmiyor. Hep bekliyoruz

Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Benimde bugün transferimin 14. Günü idi.
1 adet 5.gün embriyosu transfer edildi

Transferin 4.günü idrar testinde silik çizgi gördüm
8.günü kan testinde150 çıktı
Transferin 12.günü 1151 çıktı
Transferin14. Günü 3957 çıktı
Haftaya çarşamba kese görmeye gideceğiz nasipse beklemek çok zor her aşaması ayrı zor hepimize kolaylık versin rabbim

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…