• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFERİN 12. GÜNÜ Beta HCG 2,250 ÇIKTI SİZCE DEGERLERİM ARTAR MI 2 GÜN SONRA

esirel

umudunu yitirmeyen
Kayıtlı Üye
SLM arkadaşlar yeni tüb bebek yaptırdım 12. günü gebelik testim çok düşük çıktı (Beta HCG 2,250) sizce 2 gün içinde bu deger 2 ye katlanır mı Çünkü testi 2 gün sonra tekrarlayacagız..bu durunda olupta degerleri yükselen gebe kadan arkadaşlar var mı

mrb kusura bakma siteye yeni girdim görmedim o değer hiç artmadı öylece sonlandı bir kez daha denemeyi düşünüyoruz doktor tedavi planını yaptı şubatta başlıyacağız nasipse ama eskiye göre çok şey değişti tabi bana konulan tedavi teşhislerde 22 hafta önce laparoskobi yapıldı hidro sarpin uterus denildi nette böyle bir şeyde yok nasıl bir şeyse doktor son kez yapalım bu seferde olmazsa bu macera burada bitecek nim gibi hastada yok tedaviside mevlam yardımcım olsun

mrb kusura bakma siteye yeni girdim görmedim o değer hiç artmadı öylece sonlandı bir kez daha denemeyi düşünüyoruz doktor tedavi planını yaptı şubatta başlıyacağız nasipse ama eskiye göre çok şey değişti tabi bana konulan tedavi teşhislerde 22 hafta önce laparoskobi yapıldı hidro sarpin uterus denildi nette böyle bir şeyde yok nasıl bir şeyse doktor son kez yapalım bu seferde olmazsa bu macera burada bitecek nim gibi hastada yok tedaviside mevlam yardımcım olsun
Gecmis olsn cnm .senın rahatsızlıgın hıdro salpenks. Nette boyle yazmalısın.yanı tüplerınde sıvı bırıkımı var.ama son kezlık bır durum degıl bu.senın durumunda olanlar var burda.böyle bır başlık aç ıstersen"hıdro salpenks olup bebegını kucagına alan varmı dıye" emınım arkadaşlar yardımcı olacaktır

Back
X