Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki hafta önce ikinci transfer oldum cuma günü test verdim çıkmadı her hangi bi rahatsızlık yaşamadim bugün de adetimin tam günü hiç bir şey yok inşallah olmaz bu şekilde yaşan arkadaşlar varmı pazartesi günü tekrar kan vericem
Sevgili Nursenel kardeşim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum,benim yaş 41 ilk transfer denemem,5. Gün 5aa iki embiryo trabsferi ypildi bugün transfer günü hariç beşinci günüm ,dün pridector marka kaliteli test ypti çok çok hafif hafalet bı çizik gördüm aşırı mutlu oldum,bugün nöbetçi eczanede alternatif yoktu ucuz 60 liralık test varmış mecbur onu aldık ondada hiç bsy çıkmadı 15 dk sonra sönük bı çizgi çıktı ,o kadar stres oldum ki ,zaten hiç bı belirti gibi biside yok kasiklarimda ağrı kramp yok sadece basınç gibi bişi hissediyorum bide iğne yerlerim acıyor ,geride başka embiryomda klmdi zaten iki tane çıkmıştı ,Perşembe kan vercem ama yarın dayanamiyorum yine kaliteli bı idrar testi ypcm ,senin sürecin nasildi