insallah öyledir yarın kan vereceğim cevabınız için tesekkür ederim. Kimse cevap vermemisNormal canım gebelik var gibi görünüyor hayırlı olsun
Bende silik bugu. Yapadım be zaman kızartu acaba ) bende 11 , 10 cı gun kan vermısdım ben erken davranıv ama yarın yıne cercemMerhaba hanımlar transferimin 11. Günü yarın kan vereceğim bugun kaset test yaptım böyle silik çıktı bu sekilde bu kadar silik çıkması normalmi 5. Gün dondurulmus embriyo transfwri oldum
Benim idrarı koydugum an cıktı 2 çizgide sizin kan degeriniz ne cıktı 10. GünBende silik bugu. Yapadım be zaman kızartu acaba ) bende 11 , 10 cı gun kan vermısdım ben erken davranıv ama yarın yıne cercem
119 yarın yıne vercemBenim idrarı koydugum an cıktı 2 çizgide sizin kan degeriniz ne cıktı 10. Gün
Çok şükür kan verdim hamileyimBenimde silik çıkmışdı 9.günümde kan testi verdim pozitif çıktı 1 hafta sonra kese görme randevum var
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın kaç çıkdıBÇok şükür kan verdim hamileyim
Tebrikler canım belirtilerin nelerdi bthcg kaç çıktıMerhaba hanımlar transferimin 11. Günü yarın kan vereceğim bugun kaset test yaptım böyle silik çıktı bu sekilde bu kadar silik çıkması normalmi 5. Gün dondurulmus embriyo transfwri oldum
Kan değerin ne kadar tebrik ederim Rabbim sağlıkla ilerleyip kucağımıza almayı nasib etsin inşallahÇok şükür kan verdim hamileyim
Amin sağolun 1300 cıktı betaGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın kaç çıkdıB
Kan değerin ne kadar tebrik ederim Rabbim sağlıkla ilerleyip kucağımıza almayı nasib etsin inşallah
Valla bende hiç belirti yoktu Allah razı olsun hepimiz sağsalim kucağımıza alalım insallahTebrikler canım belirtilerin nelerdi bthcg kaç çıktı
Tebrik ederim çift embriyo mu transferiniz olmuştu acabaAmin sağolun 1300 cıktı beta
Ikızmı acaba ?)Amin sağolun 1300 cıktı beta
Evet çift oldum acaba ikiside mi tuttuTebrik ederim çift embriyo mu transferiniz olmuştu acaba
Bilmiyorum ki değer yüksek sanırım ikizIkızmı acaba ?)
Evet sağ salım kucagınıza alın ınshAllahBilmiyorum ki değer yüksek sanırım ikiz
Amin Allah razı olsun cok sağolun kızlarEvet sağ salım kucagınıza alın ınshAllah
Öyle görünüyor hayırlısı olsun :))Evet çift oldum acaba ikiside mi tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?