Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün kan da verdim inşallah pozitif olur bu ikinci denemem umarım bu kez tutmuşturPozitif duruyor![]()
Çok sağolun inşallah tutunmusturHayırlı olsun . Test bebiş tutunmuş diyor
Hayırlı olsunBugün transferimin 11. Günü test yaptım kizlar bı bakar mısınız sizce pozitif mi
Çok sağolun sizin de hayırlı olsun inşallah saglikla kucağıniza alırsınızHayırlı olsun6. Günü çok silik şekilde öğrendim şuan kese bekliyoruz
Ayyy hayırlı olsun bebiş görünmüşBugün transferimin 11. Günü test yaptım kizlar bı bakar mısınız sizce pozitif mi
Sağolun sizin de hayırlı olsun inşallah bebeklerimiz sağlıklı bı sekilde olur keseyi de kalp atışını da duyarsınız umarım Allah'ım isteyen herkese versin çok zor bı süreç gerçektenAyyy hayırlı olsun bebiş görünmüşben de perşembe kese görmeye gidicem dua edin banada
![]()
Çok çok ben ben değilim sanki. Amin inşallah rabbim herkese bu duyguları yaşatsın kimsenin kucağını boş koymasınSağolun sizin de hayırlı olsun inşallah bebeklerimiz sağlıklı bı sekilde olur keseyi de kalp atışını da duyarsınız umarım Allah'ım isteyen herkese versin çok zor bı süreç gerçekten![]()
Amin inşallah kan testim yarın belli olacak çok heyecanlıyım valla yaÇok çok ben ben değilim sanki. Amin inşallah rabbim herkese bu duyguları yaşatsın kimsenin kucağını boş koymasın![]()
Benim de cesaretim yoktu da eşim ısrarcı oldu ondan yaptım ama sonuç çıktıktan sonra da içim bı umutlandı yarın da kan testim belli olacak inşallah onda da çıkar çıkınca bana da sonucunuzu söylersiniz inşallah sizin de pozitif olurBence hamilelikBu gün benim de 11ci günüm bi türlü cesaret edemedim test yapmaya
yarın İnşallah güzel haberler alırız
![]()
Yani illa ki korku oluyor yaBenim kocam da baya ısrarcı ama korkuyorumAminn İnşallah pozitif olur da paylaşırız
Test sonucum çıkmış çok şükür pozitif hamileyim inşallah şimdi sağlıkla keseyi görüp kalp atışını duymak da sıraBenim kocam da baya ısrarcı ama korkuyorumAminn İnşallah pozitif olur da paylaşırız
Çoook sevindim Şükürler olsunTest sonucum çıkmış çok şükür pozitif hamileyim inşallah şimdi sağlıkla keseyi görüp kalp atışını duymak da sıra![]()
Çok sağolun sizin sonucunuz ne çıktı pekiÇoook sevindim Şükürler olsunsağlıkla kucağınıza alın İnşallah
![]()
Benimki de pozitifÇok sağolun sizin sonucunuz ne çıktı peki![]()
Merhaba hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsinÇok sağolun sizin sonucunuz ne çıktı peki![]()