Yaptığın teste güvenme.kanda pozitif çıkmasına rağmen idrarda negatif görebiliyosun.sakın moralini bozma.moral çok önemliMerhaba aranızda yeniyim yardıma ihtiyacım var. Bugun transferin 8. Günü idrar testim negatif çıktı 2 gün sonra kan testim var korkuyorum sonuc pozitif olur mu? 6. Gününe kadar adet sancısı gibi sancılarım vardı 6. gün kullandıgım jel ile kahverengi pıhtılar geldi ve o günden sonra ağrılarım azaldı şimdi hiç bir şey hissetmiyorum acaba tutunmuşmudur
Canım teste aldanma jelden sonrada pıhıtolaşma normaldir boşuna idrar testi yapıpta strese sokma kendiniMerhaba aranızda yeniyim yardıma ihtiyacım var. Bugun transferin 8. Günü idrar testim negatif çıktı 2 gün sonra kan testim var korkuyorum sonuc pozitif olur mu? 6. Gününe kadar adet sancısı gibi sancılarım vardı 6. gün kullandıgım jel ile kahverengi pıhtılar geldi ve o günden sonra ağrılarım azaldı şimdi hiç bir şey hissetmiyorum acaba tutunmuşmudur
merhaba ama 2 katına çıkmış neden karamsar konuşmuş anlmadım ben.hayırlı olsunArkadaşlar merhaba
Transferin 10. Günü 46
12. Günü 70 çıktı dr karamsar konuştu ama başka bi dr sıkıntı yok artar dedisıkıntılıyım çok pzt bi daha yapıcam ama tedirginim çok
merhaba kan geldiği an dr gitmedin mi benim kanamam olmuştu ve doktor progestanın seviyesini yükseltmişti inşallah tutunur idrar her zaman çımaz kendini üzme ve iş yapma bol şans.Merhaba aranızda yeniyim yardıma ihtiyacım var. Bugun transferin 8. Günü idrar testim negatif çıktı 2 gün sonra kan testim var korkuyorum sonuc pozitif olur mu? 6. Gününe kadar adet sancısı gibi sancılarım vardı 6. gün kullandıgım jel ile kahverengi pıhtılar geldi ve o günden sonra ağrılarım azaldı şimdi hiç bir şey hissetmiyorum acaba tutunmuşmudur
Sanırım 90 falan olmalıydı ne bileyim iki katı 92 civarı ya şansım çok az değildir dimimerhaba ama 2 katına çıkmış neden karamsar konuşmuş anlmadım ben.hayırlı olsun
hayır neden az olsun bence kendini üzme ve bekle ilaçlarını kullan 2 testi aynı yerde mi yaptın buda önemliSanırım 90 falan olmalıydı ne bileyim iki katı 92 civarı ya şansım çok az değildir dimi(
hayır neden az olsun bence kendini üzme ve bekle ilaçlarını kullan 2 testi aynı yerde mi yaptın buda önemli
hayır aynı çıkmaz çünkü makinalar farklı adam makinaya koyuyor tahlili ve işlem yapıyor bir daha isterse aynı yerde yaptır yani son yaptırdığın yerdeİkisi farklı yerlerde ..
Bu neyi değiştirir ki dr ta dedi bunu ama anlamadım sonuçlar aynı çıkmaz mı
hayır aynı çıkmaz çünkü makinalar farklı adam makinaya koyuyor tahlili ve işlem yapıyor bir daha isterse aynı yerde yaptır yani son yaptırdığın yerde
rica ederim :) bende çok okumuştum zamanında siteyiYa çok tşkkr ederim 2 gün sonra ilk yaptırdığım yere gideceğim içimi rahatlattın
merhaba bu süreçleri yaşayan birisi olarak söylüyorum değerin gayet iyi düzenli artmış ayrıca testin farklı yerlerde yaptırmakta sonucu etkiliyor lütfen bunu da göz önünde bulundur.İkisi farklı yerlerde ..
Bu neyi değiştirir ki dr ta dedi bunu ama anlamadım sonuçlar aynı çıkmaz mı
Çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız gerçekten dr olumsuz olma ihtimali daha fazla falan deyince sinirlerim çok bozuldumerhaba bu süreçleri yaşayan birisi olarak söylüyorum değerin gayet iyi düzenli artmış ayrıca testin farklı yerlerde yaptırmakta sonucu etkiliyor lütfen bunu da göz önünde bulundur.
moralini yüksek tut annesi bu onun sana tutunması için önemli hayırlı olsun hamileliğin :)
Merhabalar : embrıo transferının 11. gunu ıtıbarı ıle kanda gebelık testı yaptırmak daha guvenlı sonuc verecektır.Merhaba aranızda yeniyim yardıma ihtiyacım var. Bugun transferin 8. Günü idrar testim negatif çıktı 2 gün sonra kan testim var korkuyorum sonuc pozitif olur mu? 6. Gününe kadar adet sancısı gibi sancılarım vardı 6. gün kullandıgım jel ile kahverengi pıhtılar geldi ve o günden sonra ağrılarım azaldı şimdi hiç bir şey hissetmiyorum acaba tutunmuşmudur