Arkadaslar daha onceki sayfalarda yazmistim durumumu,338 olan kan degerim 2.2 ye dustu diye,ama bugun ben bebegimin kalp atisini gordum
ruya gibi allahim sana sukurler olsun..
338 olan degerim 220.20 ye dusmus ama ben telefonda yanlis anlamisim(ingilizce oldugu icin) daha sonrasinda bi daha kan testi yapmadilar,randevuyu beklememi demislerdi,ogunden bugune gunler gecmemisti,durumum belli degildi..ugs ile bakan doktor denen gerizekali bana resmen dusuk yapmissin yada yapiyorsun demisti...burda biseyden anlamiyorlar ya,gozunu seveyim memleketimin
ama bugun gordumki bebegimin birisi bana siki siki sarilmis,hersey yolundaymis
ayrica transferimin 15.gunuydu galiba normal adet kanamasi gibi 5 gun kanamam oldu,resmen ped kullandim,daha sonra 10 gun falan kahvekarisimi,kanla birlikte akintim devam etti suan gayet iyiyim,birde 1 haftadir bulantim vardi,ama icimde hep korku vardi ya disgebelikse diye
neyse bugunleri gosteren rabbim saglikla kucagima almayida nasip et
bosuna kendimi hirpalamissim gunlerce,bi yanlis analama ve doktorlarin bekletmesi ve gereken ilgiyi gostermemeleri,kontrol etmemeleri sonucu bugune kadar ne cektigimi ben bilirim
ama bunada sukurler olsun,bebegim benimle ya herseyi unuttum bile
canımcığımmmm çok ama çokkkk sevindim dualarımız kabul oldu ohhhh dedim yaaaa süpersiniz bebişinle olmanın keyfini çıkar sıkıntısızca tekrar tekrar gözlerin aydın tebrikler tatlımmmmArkadaslar daha onceki sayfalarda yazmistim durumumu,338 olan kan degerim 2.2 ye dustu diye,ama bugun ben bebegimin kalp atisini gordum
ruya gibi allahim sana sukurler olsun..
338 olan degerim 220.20 ye dusmus ama ben telefonda yanlis anlamisim(ingilizce oldugu icin) daha sonrasinda bi daha kan testi yapmadilar,randevuyu beklememi demislerdi,ogunden bugune gunler gecmemisti,durumum belli degildi..ugs ile bakan doktor denen gerizekali bana resmen dusuk yapmissin yada yapiyorsun demisti...burda biseyden anlamiyorlar ya,gozunu seveyim memleketimin
ama bugun gordumki bebegimin birisi bana siki siki sarilmis,hersey yolundaymis
ayrica transferimin 15.gunuydu galiba normal adet kanamasi gibi 5 gun kanamam oldu,resmen ped kullandim,daha sonra 10 gun falan kahvekarisimi,kanla birlikte akintim devam etti suan gayet iyiyim,birde 1 haftadir bulantim vardi,ama icimde hep korku vardi ya disgebelikse diye
neyse bugunleri gosteren rabbim saglikla kucagima almayida nasip et
bosuna kendimi hirpalamissim gunlerce,bi yanlis analama ve doktorlarin bekletmesi ve gereken ilgiyi gostermemeleri,kontrol etmemeleri sonucu bugune kadar ne cektigimi ben bilirim
ama bunada sukurler olsun,bebegim benimle ya herseyi unuttum bile
Insallah bebegine kavuşursun.Benim de transfer gününü saymazsak bugün 7.gün hicbir belirti yok.ilk 3 gun kasiklarimda batma hafif agri oluyordu simdi bisey yok. dun e2 ve progesteron testi yaptırdı doktor.ilaclarimin dozunu arttırdı.beklemek işkence gibiTransferin 7.günü sadece hafif mide bulantısı var ara ara sancı giriyor.. 12.gün gelmek bilmiyor.. Bende hiç sorun yok esimin morfolojisi %0 cıktı..Dr %65 olur dedi ama yinede içim rahat etmiyor
Aynen bugun 8.gun yok yok sanki tüp bebek yaptırmamışım gibi ama yarın sabah evde test yapacamInsallah bebegine kavuşursun.Benim de transfer gününü saymazsak bugün 7.gün hicbir belirti yok.ilk 3 gun kasiklarimda batma hafif agri oluyordu simdi bisey yok. dun e2 ve progesteron testi yaptırdı doktor.ilaclarimin dozunu arttırdı.beklemek işkence gibi
benim de 9.günüm. dün ben de dayanamadım test yaptım cikmadislm bende geldim.benimde bugün transferin 9. günü. transferden beri kısık agrılarım var yanma var.gögsümde hassasiyet var.bugün dayanamadım evde gebelik testi yaptım ama çıkmadı bişey:2::2::2:
Bende yapacam napim dayanmak zor 12.gun belli olacak yinede moralinizi bozmayın allahım hepimize nasip etsin inşallahbenim de 9.günüm. dün ben de dayanamadım test yaptım cikmadi
Hadi hayırlısı Rabbim yüzünü güldürsün.ben de bir iki gun sonra yapmayı düşünüyorum.Aynen bugun 8.gun yok yok sanki tüp bebek yaptırmamışım gibi ama yarın sabah evde test yapacam
12 . gune 3 gun var daha yukselebilir degerlerbenim de 9.günüm. dün ben de dayanamadım test yaptım cikmadi
evet umarım kan testi değildi idrardı.12 . gune 3 gun var daha yukselebilir degerler
:) ay masallah tebrik ederim darısı başımıza olsunBugun transferin 9.günü sabah erkenden test yaptım... Cift cızgiyi cıktı :) ama ikinci çizgi biraz silik ışığa tutunca daha net görünüyor...8 yıl boyunca hep görmek istemiştim sonunda oldu...pazartesi günü kan testine gidecem cok heyecanlıyım..allah hepimize nasip etsin bu duyguyu :)
Amin canım Allah hepimize tattırsın duyguyu.. Pazartesi günü yazarım sonucu..:) ay masallah tebrik ederim darısı başımıza olsun
Aminn insallah.iyi haberini bekliyorum.Benim 8.gun yarın ben de mi yapsam ama korkuyorumAmin canım Allah hepimize tattırsın duyguyu.. Pazartesi günü yazarım sonucu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?