Transferımın 5.gunu ve hıc belırtım yok!!! Lutfen deneyımlerınızı yazın

inşallah canım dualarım seninle

canım benim inşallah inşallah sevincimiz yarım kalmaz dualarımdasınn

bugun dayanamadim acile hastaneye gittim,biraz abarttim durumu karnim agriyor falan dedim o sekilde aldilar.ivf bolumu kapali,normal gyn.bolumune gittik,,,neyse doktora anlattik normalde deger yavas yavas duser dedi,benimki ise yukseliyor
suan ugs de baksam goremem dedi,bakmadi 5+2 oluyorum nasil goremezse anlamadim trdeki doktorlar herseyi goruyor.)
mecbur bekliyecegiz 23 nisana randevu verdi off ya
agrin yoksa sorun degil dedi,nekadar rahatlar ya,15 dakika ugs ile bak ben 3 hafta dayanamam dedim olmaz dedi kesti atti ya,sinir seyler
kan testide yapmiyorlar deli oldum ya,egerki bana bisey olursa siz sorumlusunuz dedim ciktim odadan
durumlar boyle
suan hamileyim gibi ama sagliklimi sagliksizmi bilmiyorum:44:

Transferi olan biri bana hangi günde transfer yapıldığını hangi günde yumurta toplandığını söyleyebilir mi?
teşekkürler...

canım benim inşallah inşallah sevincimiz yarım kalmaz dualarımdasınn
insallah canim ya,kafam cok karisik lutfen duani eksik etme
ne hamileyim diyebiliyorum,nede degilim diyemiyorum
3 hafta sabirla bekleyecegim,birde bana hastanede kizdilar test yapip durma diye
ama kendileri kan testi yapmiyorlar,bende vucuttan hormanlar ciktimi diye merakimdan yapmistim
bu defa hormonlarin cogaldigini gordum,insallah dis gebelik veya kimyasal gebelik olmaz,

Transferi olan biri bana hangi günde transfer yapıldığını hangi günde yumurta toplandığını söyleyebilir mi?
teşekkürler...

canim benim 16.gun yumurtam toplandi 3 gun sonrada transferim gerceklesti.
transfer gunu 2.3.4.5.6 gun transferi olmak uzere degisiyor bu embriyona bagli canim

Teşekkür ederim, ben de bu ay yeni başladım. İğnelerimi vuruyorum salı 7. gün oluyor. Bakalım insallah olacak, ümitle bekliyorum.
Umarım bebek isteyenlerin kucağı boş kalmaz, allah nasip eder hepimize

Teşekkür ederim, ben de bu ay yeni başladım. İğnelerimi vuruyorum salı 7. gün oluyor. Bakalım insallah olacak, ümitle bekliyorum.

tedavin hayirli olsun canim,umarim guzel mutlu sekilde sonuclanir ,allahim yardimcin olsun

durumuna çok üzüldüm gözlerim doldu halbuki ne güzel hamileydin inşşşşşşşş mucizen seninledir inşş

uff yaa canım yaaa yurtdışında olmanın zararları ama ben inanıyorum bebişşin gayet sağlıklı gelişiyo göbişinde tatlımm en güzel dualarımdasın

hiç korkma tatlım allah KORUSUN DIŞ GEBELİK DEĞİL CNM GAYET SAĞLIKLI GEBESİN SEN HİSSEDİYORUMMMM

canım hayırlı olsun tedavin inşş müjdeni almakta nasip olur

günaydınnnn arkadaşlarr keyifler nasıl???? şuan hamile olan arkdaşlar ben---- clexane 0.4----- kullanıyorum,ayrıca prognexy,folik asit,korasprin kullanoyurmm..siz hangi ilaçları alıyorsunuz???

özellikle clexane hem çok pahalı hemde ağrısı çok oluyor...doktor 10. haftaya kadar devam edeceksin dedi,sizlerde nasıl uyglaqnacak????grşrz

cnm ben senin ilaçlara ek estrofem kullanıyorum o clexane 0.4 iğneyi doğuma kadar kullanıcammmmm bebeğim benimle olsunda razıyım ağrısınada giden parayada...

merhaba arkadaşlar.bugün benimde transfer gününü sayarsak eğer 7.günüm.belirtilere gelirsek çok fazla belirtim yok.arada bir kasık ağrısı ve batması,aşırı duygusallık,karamsarlık,ya bu defada olmazsa korkusunu yaşıyorum.beklemek çok zor haftaya bugün sonucumu almış olcam.hamile kalan arkadaşlar sizler neler yaşamıştınız.

cnm rabbim müjdeli haberler versin çok zor dönem günler geçmiyor bilirim ben cumartesi aldım sonucumu inşallah senin bebeğinde seninledir belirti kişiye göre değişiyo takılma onlara rahat ol pozitif ol sonucunda öle olsun dualarım seninle.

Benimde tranferimin 6. Gunu kasikagrim var az tedavi sureci daha cabuk gecti sanki. boyle beklemek zor gercekten.

ALLAH razı olsun canım.sende hayırlısıyla,sağlıkla kucağına al inşallah bebişini.belirtilere çok fazla takılmamaya çalışıyorum aksine bıçak batmaları gibi batmalar olunca seviniyorum :)inşallah güzel haberler vercem....

Benimde tranferimin 6. Gunu kasikagrim var az tedavi sureci daha cabuk gecti sanki. boyle beklemek zor gercekten.

evet canım aynen dediğin gibi.histereskopiydi iğnelerdi toplamaydı derken transfere kadar su gibi aktı geçti.şu 12 gün 12 yıl gibi geliyor.ister istemez karamsarlığa düşüyorum.ağlama nöbetleri yaşıyorum.off çok zor çook.ALLAH ım hepimizin yar ve yardımcısı olsunn.bol bol dua etmekten başka elden bişey gelmiyor. elin karnındayken Muhammed-mustafa,Ali-mürteza,hasan-hüseyin,fatıma sırasıyla sürekli oku.birde el mütekebbir.el mübdi.Allahümme ya evvelü.bunları sürekli oku canım.

tamam cnm cok saol okurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…