transferimin 10.günü ACİL YARDIMMMM......

fulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
56
0
44
arkadaşlar transferimin 10.günü 8temmuz salı kan testine gideceğim ama bu akşam sanki bana kahverengi leke geldi gibi oldu yaa var la yok arası gibi birşey ama aklım karıştı bugüne kadar herşey çok güzel gitti diye düşünüyorum elbette herşeyin sebebi yüce Allah, ama emeklerim boşa çıkmaz inşallah.sizce normal olabilirmi yoksa korkmalımıyım. bu arada 28yaşındayım ve ilk mikroenjeksiyon denemem

canım inşallah yerleşme ile ilgili lekelenmedirr stres yapma kendine pazarteside test yapabilirsin eğer hamişsen mutlaka kan testinde çıkar sonuçç allah yardımcın olsun

Canım hemen panik yapma inşallah tutunmuştur bebişin ......Lekelenme olabileceğini doktorlar söylüyo zaten kötü düşünme sakin sakin salı gününü bekle inşallah müjdeli haberi alıcaksın....İlk denemen olsun benimde ilk mikro denememde tuttu korkma inşallah bi sorun yoktur....Güzel haberlerini bekliyoruz kendini ve bebişini strese sokma .....sevgiler canım kendine iyi bak......

teşekkkür ederim içim biraz rahatladı sizlerin mesajlarıyla ve de forumda yazan diğer yorumları okuduktan sonra Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.Salı günü hayırlı ve mutlu haberle döneceğim inşallah....

canım benimde lakelenmem olmuştu 11. günde ertesi gün test yaptıracaktım
lekelenme olunca vaz geçmiştim tamamen kanamanın başlamasını beklemekti niyetim
ama eşimin zorunla gittim test yaptırmaya veee sonuç pozitifti
ama başaka problemler yaşadığım hamileleğimin 5. ayında kaybettim
üzülme uzan ve kafana takma ALLAH yardımcın olur inşALLAH

önemli olan kırmızı ya da pembe renk olmaması...kahverengi ya da siyaha dönük renkler daha umut verici...benim transferimin 9. günü balamıştı adeti....nadirende olsa erken gelebiliyor....sakin ol ve uyu arkadaşım...Allah yardımcın olsun...

benimde 11. gün, 8. gün olmuştu senin dediğin lekelenmelerden merkezi aradım progestandan olur dediler geçti zaten. endişelenmeye gerek yokmuş ama insanın elinde değil ki...

canım ıhsallah yerlesme kanamasıdır ıhsallah tutmusturrr dualarımız senınle
banada yarınsaat 2 de asılama olucakk

canım ıhsallah yerlesme kanamasıdır ıhsallah tutmusturrr dualarımız senınle
banada yarınsaat 2 de asılama olucakk

allah yardımcın olsun umarım bebişine kavuşursun sende dua et bol bol ve aşılamadan sonra 2-3 gün yat dinlen mümkünse

inş.tutmuştur canım.benim ilkinde 7.gün geldi kahveye dönük leke.sanki ben o lekeyi bekler gibiydim.geldi rahatladım sanki.aslında düşünmemek en iyisi.ama insan alamıyor aklını.2.de de hiç lekelenme olmadı hatta testen 5 gün sonra adet olmuştum.Umarım herkes ilk denemede başarır ben başaramadım.şimdi 3.için uğraşıyorum ve 26 yaşındayım.fikrim şu ki:tedavide olumlu sonuç yaşla ilgili değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…