Transferim iptal oldu

AlyaOA

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
105
48
13
31
Kızlar rahim kalınlığım 5.7 çıktı ve transferim iptal oldu. Estrofem günde üç kere ikişer tane kullanıyordum. Climara forte bant kullandım yine kalınlığı için ama bu sonuç çıktı. Progesteronuö 0.39 çıktı. Transfer için gün aşacaktım ama iptal oldu bu yüzden. Böyle olanlar neler yaptınız bilgi verir misiniz

Merhaba cnm benim başıma gelmedi ama gelenleri okumuştum sitede cnm. Yarı doğal siklus transfer i oldum ben 5 gün famera kullandım kendiliğinden çatlaması beklendi bazıları da ovitrelle veriliyor doğal hamilelik gibi progesteron artmasını ve rahim elverişli hale getirilip kalınlaşmasıbekleniyor . Bide böyle bir tedavi uygulayabilirsiniz her vücut algılama yapmıyor ilaçlara. İllaki yumurtan vardır .doğal gebelikler de nasıl kalınlaşıyor belki de ona müsaittir vücudun cnm

Bakalım bu sefer ne yapacaklar nasıl bir tedavi uygulayacaklar bilmiyorum inşallah sorun olmaz bakalım

Merhaba nar suyunun rahim kalınlaştırdığını yazmışlardı forumda deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…