- 24 Mart 2019
- 271
- 160
- 45
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
evet bana da atıldı cizik ondan mı bilmiyorum ama sonucu olumlu etkiliyor bencedeHisteroskopi de çizik atılmasını söyleyin mutlaka kızlar çok işe yarıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bana da atıldı cizik ondan mı bilmiyorum ama sonucu olumlu etkiliyor bencedeHisteroskopi de çizik atılmasını söyleyin mutlaka kızlar çok işe yarıyor
Merhaba histeroskopiye girme sebebiniz nedir ? Benim de yumurta toplama işleminden sonra doktor rahim kalınlığından dolayı transfer uygun görmedi histeroskopi yapalım dedi ben de beklemedeyim şuan.Benimde yumurtalar toplandı rahim dinlendirme işlemi yapıldı transferden 3hafta önce histeroskopiye girdim ve 7temmuz transferim oldu çok şükür tutundu bebegim Rabbim istiyen herkese nasip etsin insallah
Canım oncelikle hayırlısı olsun insallah benim tutundu ama cuma tekrar kontrolüm var kalp atışımız yok kurtaj olucam sanırım cuma netlesecek.. histereskopi yı hem over vardı onu aldı hemde rahime cizik attı emrio tutunsun diyeMerhaba histeroskopiye girme sebebiniz nedir ? Benim de yumurta toplama işleminden sonra doktor rahim kalınlığından dolayı transfer uygun görmedi histeroskopi yapalım dedi ben de beklemedeyim şuan.
Merhaba canım. Hepimiz hem bedenen hem psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Hormonlar ilaçlar vs derken dengemiz şaşıyor artık. Opu dan sonra ilaç vermedi mi doktor un sana. Benim afetlerim normalde de düzeniydi ama opudan sonra bana cyclo prognova diye bir ilaç verdi 21 tane vardı içinde o ilaç bittikten 7 gün sonra adet oldum. Herkeste farklılık gösterebilir tabi bu durum. Aklına takıliyirsa doktoruna ya da hemşirelere sorabilirsinKızlar tekrardan merhaba nasılsınız öncelikle. Kızlar ben halen adet olamadım opudan sonra ilk kimyasal adetim oldu ama onun üstünden 35 gün geçti halen olmadım normalde benim adet sirkülasyonum 24 günde birdir ama olamıyorum ve hiç adet belirtim de yok normalde vücudumda 1 hafta önceden belirtiler başlardı yok olamiycam belli ,sizde de aynısı oldu mu ? Ve transferleriniz ne durumda . İnşallah Allah'ım hepimizin emeklerinin karşılığını en güzel müjde ile nasip eder
Histereskopide ne yapıldı acaba rahim şekil bozukluğu mu vardı ben de bu ay tedaviye başlıycamBenimde yumurtalar toplandı rahim dinlendirme işlemi yapıldı transferden 3hafta önce histeroskopiye girdim ve 7temmuz transferim oldu çok şükür tutundu bebegim Rabbim istiyen herkese nasip etsin insallah