- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.847
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
Merhabalar kızlar , benim gibi transferi yumurtalar toplandıktan sonra rahim dinlendirme olanlar ve embriyo larini bekleyenler var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende o surecteyim. Nasıl heyecanlı nasıl telasliyim yasayan bilir inşallah bebislerimjze kavusuruz ❤❤❤ transfer ne zaman gözüküyor seninMerhabalar kızlar , benim gibi transferi yumurtalar toplandıktan sonra rahim dinlendirme olanlar ve embriyo larini bekleyenler var mı
Inşallah güzel sonuçlar duyarız hepimiz. Her şey gönlünüzce olsun ❤bende bekliyorum embriyolarım hem genetiğe gitti hemde laparoskopi oldm nasipse transfer ekimde
inşallah rabbim hepmze annelik sevincini yaşatmayı nasip etsinInşallah güzel sonuçlar duyarız hepimiz. Her şey gönlünüzce olsun ❤
Doktorum 2 adet sonrası dedi canim ,ilki kimyasal idi yumurta toplamadan sonra onu oldum şimdi diğeri kaldı 25 gibi adet olurum ağustosun muhtemelen transfer de Eylül de olur aradan 2 ay geçmiş olucak öyleceBende o surecteyim. Nasıl heyecanlı nasıl telasliyim yasayan bilir inşallah bebislerimjze kavusuruz ❤❤❤ transfer ne zaman gözüküyor senin
Çok mutlu oluyorum inanın Allah'ım bana ve isteyen herkese etsin inşallah emeği böyle bizim gibi geçenlere misliyle versin ne güzel bin masallah . Tek mi şuan çift mi bebislerBenimde yumurtalar toplandı rahim dinlendirme işlemi yapıldı transferden 3hafta önce histeroskopiye girdim ve 7temmuz transferim oldu çok şükür tutundu bebegim Rabbim istiyen herkese nasip etsin insallah
Amin inşallah Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah büyük emekler veriliyoriki emrio transfer edildi ama tek tuttu.ama sağlıklı olsunda tek olsun çokta gözüm yok umarım haftaya da kalp atışını duyarımÇok mutlu oluyorum inanın Allah'ım bana ve isteyen herkese etsin inşallah emeği böyle bizim gibi geçenlere misliyle versin ne güzel bin masallah . Tek mi şuan çift mi bebisler
Çizik atma Tutunmayı kolaylaştırıyormuş hayırlısı. Benim bir tane negatif tüp bebek denemem varHisteroskopi de çizik atılmasını söyleyin mutlaka kızlar çok işe yarıyor
Allah yardımcın olsun geliyo geciyo hic gerilme ıyi düşün ıyi olsun sonu inşallahBende rahim dinlendirmedeyim. İlk adetle histereskopi yapılcak. Nasipse eylülde transfer. Günler geçmek bilmiyor
Merhaba kuzum , bu durum kişiden kişiye hastadan hastaya farklılık gösteriyor . Ve genelde çok yumurtası olan kadınlara yapılan bir durum ve sağlıklı gebelik oluşabilmesi için. Ben de çok yumurta olduğu için 19 tane yumurtanın 15 i olgun olduğu için dinlendirme oldu ki rahmimde kendiminde bunyesel olarak dinlenmesi lazım yoksa rahim çok.yumurtadan ötürü ve ilaçlardan ötürü su topluyor ohss oluyor bu durumda hastalığa düşüyorsun acillik oluyorsun vs vs . Zaten uygun olan da bumerhaba rahim dinlendirmeden yumurta toplamadan sonra transfer gerçekleşmiyormu yine bir kaç ay beklemekmi gerekiyor
teşekkür ederimMerhaba kuzum , bu durum kişiden kişiye hastadan hastaya farklılık gösteriyor . Ve genelde çok yumurtası olan kadınlara yapılan bir durum ve sağlıklı gebelik oluşabilmesi için. Ben de çok yumurta olduğu için 19 tane yumurtanın 15 i olgun olduğu için dinlendirme oldu ki rahmimde kendiminde bunyesel olarak dinlenmesi lazım yoksa rahim çok.yumurtadan ötürü ve ilaçlardan ötürü su topluyor ohss oluyor bu durumda hastalığa düşüyorsun acillik oluyorsun vs vs . Zaten uygun olan da bu