- 14 Aralık 2018
- 211
- 107
- 103
- Konu Sahibi Siyah peri
-
Benzer belirtiler bendede olmustu. Okadar haklisin ki her hareketinde panik yapmakta. Fakat soyle dusun bukadar basit ve olagan hareketlerin ciddi anlamda zarari veya tutunmaya herhangi bir etkisi olsa doktorlar ona gore yonlendirirdi bizi uzun sure yatirirlardi vs. Kendimizi strese sokup duruyoruz malesef buda korkudan iste elimizde degil. Nasipse ona hicbisey engel olamaz degilse kimildamadan gunlerce yatsak fayda etmez. Dua edecez bol bol sagliklisini ve hayirlisini istiycez. Umarim senin icin dogru zaman gelmistir guzel haberler alirsin ve saglikla dunyaya gelirMerhaba kızlar, benim 10.10 perşembe günü 2.denememin transferi yapıldı.Şimdi heyecanla pazartesiyi bekliyorum sonuç için. Fakat 1 haftadır evdeyim ve ilkinde olduğu gibi bunda da çok meraklıyım ve bu kez endişeliyim.Geçenkinde bir gece uyurken gerindim ve kasığımda bir acıyla uyandım ve tahminimce o gece koptu benden.Şimdi o kadar şiddetli bi acı yaşamasamda ara ara bazı hareketlerimde ne kadar dikkat etsemde kısa bir kramp giriyor ve çok korkuyorum. İşte bazen uykuda gerinecek gibi oluyorum veya unutup yerimden hızlı kalkıyorum gibi sebeplerden. Bunların hepsi kuruntu mu yoksa gerçekten her saniye diken üstünde mi yaşamak gerek transferden sonra
Merhaba kızlar, benim 10.10 perşembe günü 2.denememin transferi yapıldı.Şimdi heyecanla pazartesiyi bekliyorum sonuç için. Fakat 1 haftadır evdeyim ve ilkinde olduğu gibi bunda da çok meraklıyım ve bu kez endişeliyim.Geçenkinde bir gece uyurken gerindim ve kasığımda bir acıyla uyandım ve tahminimce o gece koptu benden.Şimdi o kadar şiddetli bi acı yaşamasamda ara ara bazı hareketlerimde ne kadar dikkat etsemde kısa bir kramp giriyor ve çok korkuyorum. İşte bazen uykuda gerinecek gibi oluyorum veya unutup yerimden hızlı kalkıyorum gibi sebeplerden. Bunların hepsi kuruntu mu yoksa gerçekten her saniye diken üstünde mi yaşamak gerek transferden sonra
Çok teşekkür ederim inşallahBenzer belirtiler bendede olmustu. Okadar haklisin ki her hareketinde panik yapmakta. Fakat soyle dusun bukadar basit ve olagan hareketlerin ciddi anlamda zarari veya tutunmaya herhangi bir etkisi olsa doktorlar ona gore yonlendirirdi bizi uzun sure yatirirlardi vs. Kendimizi strese sokup duruyoruz malesef buda korkudan iste elimizde degil. Nasipse ona hicbisey engel olamaz degilse kimildamadan gunlerce yatsak fayda etmez. Dua edecez bol bol sagliklisini ve hayirlisini istiycez. Umarim senin icin dogru zaman gelmistir guzel haberler alirsin ve saglikla dunyaya gelir
Teşekkür ederim maalesef bende bunu kendime sürekli anlatıp ikna olup ertesi gün en başa sarıyorumTransferin hayırlı olsun canım...
Inşallah sağlıkla kucağına alırsın...
Lütfen böyle kuruntu yapma nasibinde varsa olur zaten.. burda bir arkadaş transferin 2. Günü düşmüştü ve bebek tutunmuştu düşün??
Olacaksa zaten oluyor hayırlısı olsun inşallah...
Sana böyle rahat konuşuyorum ama ben her iki transferimden sonra elimde değerli bir parça taşıyormuş gibi yürüyordum...
Teşekkür ederim maalesef bende bunu kendime sürekli anlatıp ikna olup ertesi gün en başa sarıyorumSizin bebiş tutunmuştur inşallah
İnşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırızMalesef canım 2 negatif tüp bebek deneyimim var.. pazartesi 3. Tedavi başlıyor herşeyin hayırlısı olsun inşallah...
İnşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Benn.. her seferinde kabiz olurumMerhaba arkadaşlar tranfers sonrası ıkınıpta pozitif sonuç alan var mı
Merhaba ben de transferimin 4. Günündeyim, ilk denemeBenn.. her seferinde kabiz olurum
Hiç belirti arama, tesr gününü bekle boşvermerhaba kizlar transferim 4.gunumdeyim carsamba transfer olmustum hic bir belirti yok ama ayak ucularim ve ellerim sim sicak yani boyle bir belirti yasayan var mi??
Canim belirtiden daha cok bu sicak olmana merak ettim . Benim taze transferimde o kadar cok belirti vardi ki tutugunu dusundum ama sonuc kocaman 0 di o yuzden tum belirtiler kullandigimz ilactan oldugu cok net anladim. Suan dondurulmus embriyo transfer oldum cok az ilacla o yuzden hic belirti yok o da normal zaten. Ama ayaklarim ve ellim o kadar sicak ki merak etmeye basladim fazla sicak embriyo iyi degil benceHiç belirti arama, tesr gününü bekle boşver
Hayırlı olsun bence varKızlar merhaba transferimin 8.günü çift çizgiyi gördüm. İğne etkisi olabilir mi yoksa var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?