• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra

Siyah peri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
211
107
103
Merhaba kızlar, benim 10.10 perşembe günü 2.denememin transferi yapıldı.Şimdi heyecanla pazartesiyi bekliyorum sonuç için. Fakat 1 haftadır evdeyim ve ilkinde olduğu gibi bunda da çok meraklıyım ve bu kez endişeliyim.Geçenkinde bir gece uyurken gerindim ve kasığımda bir acıyla uyandım ve tahminimce o gece koptu benden.Şimdi o kadar şiddetli bi acı yaşamasamda ara ara bazı hareketlerimde ne kadar dikkat etsemde kısa bir kramp giriyor ve çok korkuyorum. İşte bazen uykuda gerinecek gibi oluyorum veya unutup yerimden hızlı kalkıyorum gibi sebeplerden. Bunların hepsi kuruntu mu yoksa gerçekten her saniye diken üstünde mi yaşamak gerek transferden sonra 😕

Merhaba kızlar, benim 10.10 perşembe günü 2.denememin transferi yapıldı.Şimdi heyecanla pazartesiyi bekliyorum sonuç için. Fakat 1 haftadır evdeyim ve ilkinde olduğu gibi bunda da çok meraklıyım ve bu kez endişeliyim.Geçenkinde bir gece uyurken gerindim ve kasığımda bir acıyla uyandım ve tahminimce o gece koptu benden.Şimdi o kadar şiddetli bi acı yaşamasamda ara ara bazı hareketlerimde ne kadar dikkat etsemde kısa bir kramp giriyor ve çok korkuyorum. İşte bazen uykuda gerinecek gibi oluyorum veya unutup yerimden hızlı kalkıyorum gibi sebeplerden. Bunların hepsi kuruntu mu yoksa gerçekten her saniye diken üstünde mi yaşamak gerek transferden sonra 😕
Benzer belirtiler bendede olmustu. Okadar haklisin ki her hareketinde panik yapmakta. Fakat soyle dusun bukadar basit ve olagan hareketlerin ciddi anlamda zarari veya tutunmaya herhangi bir etkisi olsa doktorlar ona gore yonlendirirdi bizi uzun sure yatirirlardi vs. Kendimizi strese sokup duruyoruz malesef buda korkudan iste elimizde degil. Nasipse ona hicbisey engel olamaz degilse kimildamadan gunlerce yatsak fayda etmez. Dua edecez bol bol sagliklisini ve hayirlisini istiycez. Umarim senin icin dogru zaman gelmistir guzel haberler alirsin ve saglikla dunyaya gelir 🌸🌸🌸🌸

Transferin hayırlı olsun canım...
Inşallah sağlıkla kucağına alırsın...
Lütfen böyle kuruntu yapma nasibinde varsa olur zaten.. burda bir arkadaş transferin 2. Günü düşmüştü ve bebek tutunmuştu düşün??
Olacaksa zaten oluyor hayırlısı olsun inşallah...
Sana böyle rahat konuşuyorum ama ben her iki transferimden sonra elimde değerli bir parça taşıyormuş gibi yürüyordum...😂😂😂

Benzer belirtiler bendede olmustu. Okadar haklisin ki her hareketinde panik yapmakta. Fakat soyle dusun bukadar basit ve olagan hareketlerin ciddi anlamda zarari veya tutunmaya herhangi bir etkisi olsa doktorlar ona gore yonlendirirdi bizi uzun sure yatirirlardi vs. Kendimizi strese sokup duruyoruz malesef buda korkudan iste elimizde degil. Nasipse ona hicbisey engel olamaz degilse kimildamadan gunlerce yatsak fayda etmez. Dua edecez bol bol sagliklisini ve hayirlisini istiycez. Umarim senin icin dogru zaman gelmistir guzel haberler alirsin ve saglikla dunyaya gelir 🌸🌸🌸🌸
Çok teşekkür ederim inşallah 🙏🏻 Aslında örneklerini de çok duyuyoruz ama bu dönem öyle bir dönem ki mantığını devre dışı bırakıyor insanın.Bir de insan ilmek ilmek dokuduğu emek verdiğini kaybetmekten daha fazla korkuyor sanırım..

Transferin hayırlı olsun canım...
Inşallah sağlıkla kucağına alırsın...
Lütfen böyle kuruntu yapma nasibinde varsa olur zaten.. burda bir arkadaş transferin 2. Günü düşmüştü ve bebek tutunmuştu düşün??
Olacaksa zaten oluyor hayırlısı olsun inşallah...
Sana böyle rahat konuşuyorum ama ben her iki transferimden sonra elimde değerli bir parça taşıyormuş gibi yürüyordum...😂😂😂
Teşekkür ederim maalesef bende bunu kendime sürekli anlatıp ikna olup ertesi gün en başa sarıyorum 🙈 Sizin bebiş tutunmuştur inşallah

Transferden sonra ilk gunum herhangi birsey hissetmiyorum bakalim hayirlisi😀

2ci kez transfer oldum 4 ay sonra. Herşeyin hayırlısı olsun, buda olmazsa. 2 ay sonra yine transfer olcam

merhaba kizlar transferim 4.gunumdeyim carsamba transfer olmustum hic bir belirti yok ama ayak ucularim ve ellerim sim sicak yani boyle bir belirti yasayan var mi??

Hiç belirti arama, tesr gününü bekle boşver
Canim belirtiden daha cok bu sicak olmana merak ettim . Benim taze transferimde o kadar cok belirti vardi ki tutugunu dusundum ama sonuc kocaman 0 di o yuzden tum belirtiler kullandigimz ilactan oldugu cok net anladim. Suan dondurulmus embriyo transfer oldum cok az ilacla o yuzden hic belirti yok o da normal zaten. Ama ayaklarim ve ellim o kadar sicak ki merak etmeye basladim fazla sicak embriyo iyi degil bence

Kızlar merhaba transferimin 8.günü çift çizgiyi gördüm. İğne etkisi olabilir mi yoksa var mı sizce

Eklentiler

• 661D7455-7970-4566-A0FC-0ECA5C9F958F.jpeg
    661D7455-7970-4566-A0FC-0ECA5C9F958F.jpeg
    40,6 KB · Görüntüleme: 166
Back