Transferden Sonra Yüksek Ates

eylenaz

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
29
9
47
merhaba arkadaslar
benim transferim 1 mayista gerceklesti ve 1 tane cok iyi kalitede ve 2 tanede iyi kalitede embriyo transfer edildi. transferden sonra ilk 3 gün dinlenmemiz istendi. doktorlarin söyledigi herseyi yaptik, ama maalesef sonuc negatif cikti. kafamiza takilan birsey var.
transferden sonra hergün progynex adinda progesteron igne yaptirdik gebelik testine kadar. bu igneden sonra genelde 3, 4 saat sonra bir titreme basliyordu bende ve ardindan atesim cok yükseliyordu 1, 2 saat felan, ates gectikten sonrada cok terliyordum. ilk oldugunda cok korkmustum, cünkü yüksek atesin aslinda cok zararli oldugunu biliyordum, dolayisiyla embriyolarada kesin zarar verecegini düsündüm ve hemen doktorumu aradim. o beni sakinlestirdi ve atesin embriyolara zarar vermeyecegini söyledi. bilmiyorum nicin, ama icim hic rahat degildi yinede. defalarca tekrarlandi bu ve 1 hafta sonra ben yine doktorumu aradim, ama o kesinlikle zarar vermez dedi.
arkadaslar aranizda böyle bir durumua yasayan oldu mu? doktorunuz ne dedi?

Ben progesteronu vajinal jel olarak kullandım sabah akşam ama herhangi bir ateş yada rahatsızlık oluşturmadı. Geçmiş olsun canım inşallah bir dahaki tedavinin sonucunda bebeğine kavuşursun.

çok üzüldüm sonucuna bende 2 tüp bebek dedavisinden yeni çıktım benimde sonuç ne yazıksa negatif hemde 4 tane emriyo trasver ettikleri halde benimde ateşim çıkıyodu ara ara 37.00
şu an bulanımdayım 4 gün oldu sonucu ögreneli nası atlatcam bilmiyom

inci26 sakin pes etme, basaracagina inan ve pozitif düsün hep, inanmak basarinin yarisidir. 3, 4 denemeden sonra cocuk sahibi olan bircok insan var, sende mücadelene devam edeceksin. sana bu yolda basari diliyorum canim.

benim atesim 39'a kadar cikmisti ve ben halen bu yüksek atesin etkisi büyüktü diye düsünüyorum. isvicredeki doktorumlada bu konuda tekrar konusucam.

İlk transferimde benim de çok yüksek ateşim vardı,ama griptim iğnelerden kaynaklanmıyordu.Doktoruma söylediğimde ilgisi yok demişti ama ben tutmama sebebinin o olduğundan eminim.Üstelik bayaa ağırdım bayılıp düştüm ateş nedeniyle.Transferden hemen sonraki sabahtı üstelik.Kalktığımda kıpkırmızı bir et parçası düşmüştü.Yani yüksek ateş etkiliyor,öyle ya da böyle.İkinci transferimde aşırı dikkat ettim,soğuk almamaya çalıştım.

Keşke her deneyenin ilk seferinde tutsa ve bunca acı,stres,sıkıntı çekilmese,ama olmuyor işte.Negatif sonuçlar üzse de her deneme insana bir tecrübe kazandırıyor.Bir sonrakinde aynı hatalar yapılmıyor,bizim için de doktorlarımız için de geçerli bu.Evet üzülüyoruz ama yılmamak lazım.

öncelikle allah sabır versin arkadaşım ama ben ateş olayına inanmıyorum benim ilk tüp bebek tedavimde gayet iyiydi 5 haftalıkken düşük yaptım.İkincisindede 4 embriyo transfer ettiler çok da güzel olduğunu söyledikleri halde benim ateşimde yoktu ama direk neğatif oldu sonuç bence kısmet canım madem senin 2. denemense aklında bulunsun muhakkak tahlillerini yaptır a dan z ye hepsini bazı dr.lar tahlil tekkik istemeden gel birdaha deneyelim diyorlar.Ateşe gelince o kullandığımız ilaçlar ister istemez ateş basması baş ağrısı sıkıntı zaten yapıyor bu tabiki benim düşüncem allah yardımcımız olsun.....

arkadaşlar bende transferden 4 gün sonra grip oldum ateşim çıktı dudaklarım uçukladısenağlamayarın 12.günüm test yaptırıcam ama gözüm korktu hala geçmedi burun akıntım öksürük yarın dr.danışıcam gerçi transfer sonrası 4 gün kullanmam için antibiyotik vermişti ama bakalım umarım sorun çıkmazfisfisfisfisfisfis:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…