Transferden sonra kuru soğan yemek

sslljjnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2024
72
9
1
28
Kızlar salataya kuru soğan attım bir tane doğradık yedim sırf soğan değil kıvırcık domates salatalık la beraber bi sakıncası olur mu ?

Sorun olmaz hiç duymadım soğan yenmez diye. Hatta soğan bağışıklık içinde faydalı niye böyle bi şey sordunuz ki? Bildiğim maydonoz yemeyin diyorlar bitki çayı içmeyin , mayonez ve çiğ et yumurta tüketmeyin bir de hamilelik boyunca da sosis salam gibi pişmeyen etler tüketmeyin diye biliyorum.

Kızlar salataya kuru soğan attım bir tane doğradık yedim sırf soğan değil kıvırcık domates salatalık la beraber bi sakıncası olur mu ?
Bişey olmaz canım korkma ben hergün yiyorum kuru soğan hastasıyım her öğlen yemekten sonra doğrar yerim domatesin yanına korkma benimde 10. Günüm bugün 7 gün üst üste yemişimdir korkma 😅

Sorun olmaz hiç duymadım soğan yenmez diye. Hatta soğan bağışıklık içinde faydalı niye böyle bi şey sordunuz ki? Bildiğim maydonoz yemeyin diyorlar bitki çayı içmeyin , mayonez ve çiğ et yumurta tüketmeyin bir de hamilelik boyunca da sosis salam gibi pişmeyen etler tüketmeyin diye biliyorum.
Yumurta yenir canım her sabah haşlanmış yumurta çok iyi ben hep yedim

Marul roka salatalık domates soğan zararı olmaz sadece maydonoz tüketme yeşillik olarak onun söktürücü özelliği var çünkü ben ıspanak bile yedim 5. Günümde yapıp korkma

Back
X