Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorun olmaz hiç duymadım soğan yenmez diye. Hatta soğan bağışıklık içinde faydalı niye böyle bi şey sordunuz ki? Bildiğim maydonoz yemeyin diyorlar bitki çayı içmeyin , mayonez ve çiğ et yumurta tüketmeyin bir de hamilelik boyunca da sosis salam gibi pişmeyen etler tüketmeyin diye biliyorum.
Bişey olmaz canım korkma ben hergün yiyorum kuru soğan hastasıyım her öğlen yemekten sonra doğrar yerim domatesin yanına korkma benimde 10. Günüm bugün 7 gün üst üste yemişimdir korkma
Sorun olmaz hiç duymadım soğan yenmez diye. Hatta soğan bağışıklık içinde faydalı niye böyle bi şey sordunuz ki? Bildiğim maydonoz yemeyin diyorlar bitki çayı içmeyin , mayonez ve çiğ et yumurta tüketmeyin bir de hamilelik boyunca da sosis salam gibi pişmeyen etler tüketmeyin diye biliyorum.
Marul roka salatalık domates soğan zararı olmaz sadece maydonoz tüketme yeşillik olarak onun söktürücü özelliği var çünkü ben ıspanak bile yedim 5. Günümde yapıp korkma