Aşılama Transferden sonra kanaması olup ta hamile olan var mı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Umut ve korku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
22
10
86
34
Yarın test günüm dün kahverengi lekelenmem vardı aradım merkezi söyledim iğne ile değiştirilildi ilaçlarım. Bugün de adet sancısı gibi sncim var kanama da kırmızı gelmeye başladı ve adet kanamasina benziyo bazen duruyo tekrar geliyo. Çok korkuyorum yarın negatif çıkarsa diye. Hemsireye bugün yapsak testi dedim yol dedi. Dünden beri ağlamaktan helak oldum lütfen yardım böyle bişey yaşayan varmı

1. denememde damarım catladıgı ıcın transfer sonrası hep kanamam oldu tutmadı
son denememde ıse 10. gun lekelenme geldı hemen test yapıldı ve hamıleydım ve dogduda buyudu bıle cok sukur oglum

1. denememde damarım catladıgı ıcın transfer sonrası hep kanamam oldu tutmadı
son denememde ıse 10. gun lekelenme geldı hemen test yapıldı ve hamıleydım ve dogduda buyudu bıle cok sukur oglum
Benim 10.gün leke 11.gün kanama bugün 12.gün test günü hala kanama var Ped taktım tahlil verdim sonuç bekliyorum hemşire kanaması olup ta pozitif çıkan çok dedi. İnşallah 4 te sonuç çıkacak yazarım buraya. Umut ve korku arasındayım

Hic helak olma canim ben varim.su an ikizlerim 2 yasinda.benimde ayni dediginiz gibiydi transferin 9.gunu ama nasil kanama sanirsin adet oldum.aradim tup yaptirdigim yeri benim tutmadi haber vereyim dedim kanamam basladi.doktorumun ilk lafi sakin ilaclarini birskma ve git test yaptir yerlesme kanamadi olabilir.hamileysenuz igne vericem dedi.kostum hadtaneye yaptirdim testi sonuc 27 cikti uctum havalara.cocuklarim dogalu da 2 yil oldu bile.hic bekleme kos test yaptir olnadi al eczaneden bir test kendin ysp evde ne bwkliyon

Bende cok aglamıstım yıne olmadı yıne olmadı dıye cok aglamıstım ama olmus ıste. benım sadece bır kere gelmıstı leke devamı olmamıstı 10. gun

İnanın okadar sevindim ki şimdi. kanamam başladığından beri test yapayım diyorum hemşire 12.günü bekle dedi ilaclarimi kullanıyorum daha. 11 de Test yaptırdım 4 te çıkacak dedi sabirsizkla bekliyorum inşaallah ben de sizin gibi güzel haberler alırım

Allah yardımcınız olsun inşalllah beklediğiniz sonuç olur, şu mübarek cuma gününde

negatif

Cok
Uzuldum bilirim o duyguyu.ilk denemem negatifti aglamaktan olecegimi sanmistim.ama umudumu kaybetmedim 2.si pizitif oldu.halbuki ilkinde kanama falan olmadi cok umitliydim 5.gun embriyosuydu 3 tane konulmustu olmadi.2.denememde 3.gun embroyosu konulmustu 5.gun tutmayan 3.gun hic tutmaz dedim.9.gun adet olmus gibi kanama oldu yine ben olmadi diye aglamaktan mahfoldum o an.sonra iste doktoru aradim falan.test yaptim pozitif oldu.bu sever mutluluktan ve saskinliktan agladim.hic belli olmuyor bu isler canim.sen yeterki umidini kaybetme

Benm Dondurulmuş embriyo var şimdi. Ayin 10 unda gel görüşelim dediler büyük ihtimalle Dondurulmuş lardan transfer yapalım dicekler ama çok korkuyorum ya yine tutmazsa diye. Daha yeni böyle böyle biseyle karsilasmisken cesaret edemiyorum siz 2. Sini ne kadar zamanla yaptınız

Benim hastaneyi 9. gün aradim lekem olduğunu söyledim dinlen dediler 10.gün aradım kanama var dedm dinlen dediler 11.gün aradim ben korkuyorum adet gibi geliyo testi şimdi yapsak mi dedim yok yarın yapıcaz dediker eğer ilk soykedigimde ilgilenselerdi yada ben leke olan gün yaosaydim pozitif çıkacaktı. Bilerek yaptılar gibime geliyo ben embriyoları dondurmicam dedim zorla dondurttular böyle olacağını biliyorlardı belkide. Testin sonucunu da ilk kanaman devam ediyo mu dedi evet dedim maalesef hamile değilsin dedi.bu işin içinde bi iş var gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…