Transferden sonra beta HCG düzensiz artıp sağlıklı bir gebelik geçiren varmı

ayse_nur25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
63
17
Lütfen yardımcı olun 5. Tüp bebek denemem 3. Gün transferi iki embriyo transfer edildi transferden sonraki degerlerim
11. Gün 19
15. Gün 49
17. Gün 73
19. Gün 161
21. Gün 316. 17. Günden sonra 2 ye katlamaya başladı benim durumumu yaşayan sağlıklı bir gebelik geçiren varmıdır umudum hic yoktu sonraki değerler bana biraz moral oldu

Lütfen yardımcı olun 5. Tüp bebek denemem 3. Gün transferi iki embriyo transfer edildi transferden sonraki degerlerim
11. Gün 19
15. Gün 49
17. Gün 73
19. Gün 161
21. Gün 316. 17. Günden sonra 2 ye katlamaya başladı benim durumumu yaşayan sağlıklı bir gebelik geçiren varmıdır umudum hic yoktu sonraki değerler bana biraz moral oldu
Ben hıc anlamam canım transfer de ne olması gerekiyor beta hcg dıye. Ama burda yazdığın değerler hep ıkıye katlanmış zaten gayet güzel görünüyor normal beta hcg degerlerınde. Sağlıkla kavuşursun ınsallah bebegıne

Eskiden burda sizin gibi bir konu okumuştum. Hatta konu sahibi aylar sonra kızım kucağımda cevaplarınızı okuyorum diye bir yazı yazmıştı.

Tabikiii kısmet ama moral olsun diye yazdım. Gayet güzel değerler Maşallah.

Sizde inşallah seneye ikizler kucağımda bacaklarım ağrıdı artıkkkkk taşımaktan diye cevap yazarsınız buraya. :)

Eskiden burda sizin gibi bir konu okumuştum. Hatta konu sahibi aylar sonra kızım kucağımda cevaplarınızı okuyorum diye bir yazı yazmıştı.

Sizde inşallah seneye ikizler kucağımda bacaklarım ağrıdı artıkkkkk taşımaktan diye cevap yazarsınız buraya. :)
Çok teşekkür ederim inşallah
2ye katlanmis cnm zaten. Sorun ne?
Canim 17. Günden sonra iki kat artti ilk günler çok yavaş ilerledi gününe göre az 21. Gün değerim 316

Allah razı olsun güzel dileklerinicin canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm isteyenlere versin inşallah

X