- Konu Sahibi Meryembess
-
Anladım bulantım belki psikolojiktir bilemedim pazar günü kan vericem artık bakalım nasipBenim 5. günü ikinci çizgi silik çıkmıştı o şekilde öğrenmiştim yukarıda yazdım zaten hem de bildiğimiz ucuz kaset testlerle yaptım çünkü erken gebelik testinde yanılma çok oluyor diyebu arada benim mide bulantım çok sonra başladı ilk başlarda hiç yoktu ama adet olacakmışım gibi ağrım olmuştu
Buradakiler de maşallah baya sabırlıAnladım bulantım belki psikolojiktir bilemedim pazar günü kan vericem artık bakalım nasip
Merhaba. Test sonucunuz ne çıktı acaba?Anladım bulantım belki psikolojiktir bilemedim pazar günü kan vericem artık bakalım nasip
Cnm uzerinden zaman geçmiş ama görürsün insaAlalh mesajımi beşinci gün yaptığında trssnfer gününü de saymismiydin ben cuma günü akşam üstü trasnfer oldum bugün sanah test yaptım negatif çok üzüldüm sen dördüncü günü yapmismiydinBenim 5. günü ikinci çizgi silik çıkmıştı o şekilde öğrenmiştim yukarıda yazdım zaten hem de bildiğimiz ucuz kaset testlerle yaptım çünkü erken gebelik testinde yanılma çok oluyor diyebu arada benim mide bulantım çok sonra başladı ilk başlarda hiç yoktu ama adet olacakmışım gibi ağrım olmuştu
Canım senin daha 3 gün olmuş. Transfer gününü saymadım ben, ertesi günden itibaren saydım. Benim 4. gün negatifti ama ben üzülmedim çıkmayacağını biliyordum. 5 gününden itibaren çıkıyor bazen 6. günden itibaren. Benim bir de ikiz gebelikti o yüzden betam yüksekti şu an tek bebekle devam ediyorum ama ikiz olarak başlamıştı. Çıkmaması normal 3. günündeCnm uzerinden zaman geçmiş ama görürsün insaAlalh mesajımi beşinci gün yaptığında trssnfer gününü de saymismiydin ben cuma günü akşam üstü trasnfer oldum bugün sanah test yaptım negatif çok üzüldüm sen dördüncü günü yapmismiydin
Yani benim şimdi carsamba günümu beşinci gün olmuş oluyo cnmCanım senin daha 3 gün olmuş. Transfer gününü saymadım ben, ertesi günden itibaren saydım. Benim 4. gün negatifti ama ben üzülmedim çıkmayacağını biliyordum. 5 gününden itibaren çıkıyor bazen 6. günden itibaren. Benim bir de ikiz gebelikti o yüzden betam yüksekti şu an tek bebekle devam ediyorum ama ikiz olarak başlamıştı. Çıkmaması normal 3. gününde
Evet canım daha 3. gündesin. İstersen perşembe günü yap testi çünkü transferin öğleden sonra olmuşYani benim şimdi carsamba günümu beşinci gün olmuş oluyo cnm
Trasnfer günü sayiliyo demislerdu bana birazda ondan panik oldum ben cuma günü akşam üstü oldum transferi bugünde dördüncu gün diye hesapladım o yuzdenEvet canım daha 3. gündesin. İstersen perşembe günü yap testi çünkü transferin öğleden sonra olmuş
Yok canım transfer gününü ben saymadım zaten saymak da saçma olur misal cuma saat 16'da oldun diyelim cumartesi günü saat 16'da tam 1 gün geçmiş oluyor. O yüzden ertesi gününden itibaren sayılırTrasnfer günü sayiliyo demislerdu bana birazda ondan panik oldum ben cuma günü akşam üstü oldum transferi bugünde dördüncu gün diye hesapladım o yuzden
O zaman ben cuma akşam üstü oldumya bugün akşam üstü beş olcak dimi ben dayanamadım sabahta yaptım nrml kaset test gene negatif hepten kırıldı umudum bugünYok canım transfer gününü ben saymadım zaten saymak da saçma olur misal cuma saat 16'da oldun diyelim cumartesi günü saat 16'da tam 1 gün geçmiş oluyor. O yüzden ertesi gününden itibaren sayılır
Hayır canım ertesi gününden itibaren saymaya başlıyorsun. Senin transferin cuma günü yani bugün daha 4. gününO zaman ben cuma akşam üstü oldumya bugün akşam üstü beş olcak dimi ben dayanamadım sabahta yaptım nrml kaset test gene negatif hepten kırıldı umudum bugün
Tmm cnm Allah razı olsun duanı eksik etmeHayır canım ertesi gününden itibaren saymaya başlıyorsun. Senin transferin cuma günü yani bugün daha 4. gününbenim de 4. gün negatif çıkmıştı. 5. gün kaset testle yaptım ikiz gebelik olmasına rağmen çok çok silikti. Yani gebelik var ise bugün çıkmaması çok normal. Perşembe sabahı yap canım
Merhaba içinizi biraz olsun rahatlatmak için yazmak istedim transferimin 12. Gününde negatif çıkan kan testim vardı , 15 gün geçti bekledim adet olmayı ama olmadım. Testi tekrar edince ikizlere gebe kaldığımı ama test sonucumun karıştığını öğrendim. Belirtimde yoktu , ne olur umudunuzu kaybetmeyin dua edin ve güvenilir bir yerde kan tahlili yapıp ardından doktor kontrolüne gidin . Binde bir ihtimal ama oluyor.. çok şükür iyilerde şuna 16+1 haftalık olduk cinsiyetler bile belli oldu.. lütfen dua edinCnm uzerinden zaman geçmiş ama görürsün insaAlalh mesajımi beşinci gün yaptığında trssnfer gününü de saymismiydin ben cuma günü akşam üstü trasnfer oldum bugün sanah test yaptım negatif çok üzüldüm sen dördüncü günü yapmismiydin
Yaa ne güzel sağlıkla al bebişlerini kucağına insaAllah benim bugün transfer sonrası dördüncü günüm ben silikte olsa öğrenirim diye evde test yaptım çıkmayınca çok panikledim umudum kırıldı herkes çok erken yapmışsın dedi ne bileyim herkes silikte olsa çizgi gormusMerhaba içinizi biraz olsun rahatlatmak için yazmak istedim transferimin 12. Gününde negatif çıkan kan testim vardı , 15 gün geçti bekledim adet olmayı ama olmadım. Testi tekrar edince ikizlere gebe kaldığımı ama test sonucumun karıştığını öğrendim. Belirtimde yoktu , ne olur umudunuzu kaybetmeyin dua edin ve güvenilir bir yerde kan tahlili yapıp ardından doktor kontrolüne gidin . Binde bir ihtimal ama oluyor.. çok şükür iyilerde şuna 16+1 haftalık olduk cinsiyetler bile belli oldu.. lütfen dua edin
Yok herkes değil , benimle aynı gün transfer olan bir arkadaş 9. Gün yaptı negatifti 12. Gün silik çizgiyle öğrendi gebeliği de şuna sağlıklı çok şükür . İnan o zamanlar o kadar şey araştırdım ki … önemli olan kesin sonuç alana kadar moral bozmamak, çok şükür tüp bebek gibi bir tedaviye uygunluğumuz var , hiç o şansı elde edemeyenler de var.Yaa ne güzel sağlıkla al bebişlerini kucağına insaAllah benim bugün transfer sonrası dördüncü günüm ben silikte olsa öğrenirim diye evde test yaptım çıkmayınca çok panikledim umudum kırıldı herkes çok erken yapmışsın dedi ne bileyim herkes silikte olsa çizgi gormus
Çok haklısın umut oldun bana Allah razı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin isteyen herkese versin insaAllahYok herkes değil , benimle aynı gün transfer olan bir arkadaş 9. Gün yaptı negatifti 12. Gün silik çizgiyle öğrendi gebeliği de şuna sağlıklı çok şükür . İnan o zamanlar o kadar şey araştırdım ki … önemli olan kesin sonuç alana kadar moral bozmamak, çok şükür tüp bebek gibi bir tedaviye uygunluğumuz var , hiç o şansı elde edemeyenler de var.
Merhaba test sonucunuz ne oldu acaba merak ettim. 4. Gün negatif kasette diye üzülmüşsünuz çok erken sanırım ama bazıları gördüm silikte olsa yazınca bende yaptım hem 4. Hem 5. Gün ama hiç bir şekilde ikinci çizgi yok. Sizi merak ettim sonuç ne acaba. Insallah pozitiftir hayirlisiyla devam ediyordur. Yazarsan sevinirimÇok haklısın umut oldun bana Allah razı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin isteyen herkese versin insaAllah
Merhaba test sonucunuz ne oldu acaba merak ettim. 4. Gün negatif kasette diye üzülmüşsünuz çok erken sanırım ama bazıları gördüm silikte olsa yazınca bende yaptım hem 4. Hem 5. Gün ama hiç bir şekilde ikinci çizgi yok. Sizi merak ettim sonuç ne acaba. Insallah pozitiftir hayirlisiyla devam ediyordur. Yazarsan sevinirimÇok haklısın umut oldun bana Allah razı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin isteyen herkese versin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?