• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra 5 haftalık gebelikte 1 2 saatlik araba yolculuğu

sslljjnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2024
65
8
1
28
Kızlar 5 haftalık gebelikte böyle 1 2 saatlik araba yolculukları düşüğe neden olur mu ? Bazı yazılara denk geldim erken düşük olabilir vs diye ama uzun yol değil sonuçta genede problem yaratırmı sizce ?

Kızlar 5 haftalık gebelikte böyle 1 2 saatlik araba yolculukları düşüğe neden olur mu ? Bazı yazılara denk geldim erken düşük olabilir vs diye ama uzun yol değil sonuçta genede problem yaratırmı sizce ?
Hayır bunu zaten tüp bebek doktorlarıda söylüyor ben transfer oldum 24 saat geçmeden 10 saatlik yol yaptım hiç ni sıkıntı olmadı tutunduysa nasip olduysa yol falan düşüğe sebep olmaz için rahat olsun

İstanbulda oturuyor olsanız hastaneden eve giderken bile 1/2 saat geçebiliyor. Sorun olacağını sanmıyorum

Transfer oldugum gun bile 2 saat yol geldim eve malum ist trafigi 😅 7.hafta kontrolumde doktorum artik normal yolla gebe kalan bir kadinla ayni riskleri tasidigimi, dolayisiyla da seyahatin asla sorun olmayacagini soylemisti ☺️

Merhaba canım transfer günü doktor yolculukta sorun olmaz dedi fakat benek tutundu ve şuan 5 haftalık benimde bayram için 2 saatlik yola gidecektim doktoruma sordum yolculuk için daha çok erken olacağını söyledi bence sende doktorunla görüş ilk önce o yüzden iptal ettik bayram ziyaretini

Ben transfer olduğum gün 3saat yol geldim hatta kendim kullandım aracı.
Bu ayın ortasında 6-7saatlik bir yolculuk yapacağım geçen hafta kese görmeye gittim sordum yolculuk yapa bilirmişim diye, bir sorun olmaz yapa bilirsin dedi ☺️

1-2 saatte sıkıntı değil ama ben aklım takılmasın diye bu uzun yolumda 2saatte bir mola verip biraz yürüyüş yapmayı düşünüyorum

2 saat sorun olmaz bence. Bende bayramda İstanbul'dan Bursa'ya gittim bı sıkıntı yaşamadım 4+3 du giderken

Merhaba, bir araba ile yolcuğu ile böyle bir şey olacağını düşünmüyor.
Rabbim onun tutundurursa her şekilde tutundurur merak etmeyin. Azami dikkat gösterin, kafanıza böyle şeyleri takmayın.
Öyle bir şey olsa gebeler için direkt araba yolculuğu yasak derler değil mi

Back
X