Transferde 8.günüm, Testi Bekleyemiyorum Artik.hamile Arkadaşlar Belirtileri Nelerdi

NilKoksal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
245
10
:uhm::uhm:TESTE KADAR DAYANAMIYCAM GALİBA, BELİRTİLERİ NELERDİ YAŞAYANLAR BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM.LÜTFEEEN :)))

Kasiklarimda Düne Kadar Krampli Ağrilar Oluyordu, şimdi Ise Adet Sancisi Gibi Bir Ağriya Birakti Yerini. Birde Akşamlari özellikle Bacaklarim çok şişiyor????

evde bi idrar testi yapsaydın canım ben 7.gün yapmıştım silik çıkmıştı. inşallah hamilesindir.

Korkutuyor Beni Birazcik.hamilesin Sanirim.sağlikla Kucağina Alirsin Inşallah.kasik Ağrilarin Oluyormuydu Peki?

merhaba
kasıklarda ağrı genelde hepimizde oluyor ayrıca adet ağrısına benzer ağrılar yaşamak da normalmiş biliyorum son günler geçmek bilmiyor ama az daha sabret bence benimde bugün 11.günüm yarın tahlilim var sıkıntını anlıyorum
akşamları uzandığın zaman ayaklarının altına yastık koy biraz yükseğe kaldır faydası olur canım, hayırlısı olsun inşallah hamişlik haberlerinide okuruz:) sevgilerrr

limoncum tavsiyeni dinledim ve hemen gidip alıp baktım ama maalesef negatif çıktı yok demekki bu yani???? herhalde tutmadı offf canım sıkıldı şimdi.

iremcem, canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız. çok zor bir yolmuş gerçekten , ilk denemenmi.

nil cim hemen moralini bozma idrar tahlili kesin sonuç değil ki dur bakalım bir kan tahlilini yaptır 12.gün
belki geç tutunma olmuştur henüz bişey belli değil bence o tahlili yaptığını unut ve umudurnu kaybetme hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten zor
bu arada evet benim ilk denemem ve yarın kan tahlilim var çok heyecanlıyım
rabbim hepimize hayırlısını versin

nilköksal benimde bugün transferimin 8. günü ve bende de bugün adet sancısına benzer değil resmen adet sancısı çekiyorum benimde bacaklarım çok ağrıyor bide sağ kasığımda dolgunluk var yürüyünce hisediyorum test günüm 23 haziran ben beklemeyi düşünüyorum idrar testine güven olmaz hemen moralini bozma canım allah ikimiz içinde hayırlısını versin

yahu şu idrar tahlillerini yaptırmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......ben 9. gün yaptım...üstelik o ucuz idrar tahlillerinden değil....erken gebelik testi denilen testlerden...negatif çıktı.....ama 12. gün kan tahlilim 200 dü...yapmayın gözünüzü seveyim....idrar tahlillerinden lütfen uzak durun.....doğru sonuç vermiyorrrrrr.......

nil cim hemen moralini bozma idrar tahlili kesin sonuç değil ki dur bakalım bir kan tahlilini yaptır 12.gün
belki geç tutunma olmuştur henüz bişey belli değil bence o tahlili yaptığını unut ve umudurnu kaybetme hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten zor
bu arada evet benim ilk denemem ve yarın kan tahlilim var çok heyecanlıyım
rabbim hepimize hayırlısını versin
yarın pozitif sonuç alman dileği ile allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın

yolu yanlız yürümediğimi hissedince daha bir çekilir oluyor inşallah hepimiz burada hamileyiz diye bağırabiliriiizzz:) ama kesinlikle çok zor bir zaman dilimiymiş, söylüyorlardı ama yaşamadan anlamıyor insan.... haklısınız elbette benim testim cumartesi günü birde pazartesi ikinciyi istediler bakalım inşallah güzel haberler alırız hepimiz.

KEDERSİZ inşallah canım güzel haberler alır ve bizlerede güzel haberlerini verirsin güzelim.bacaklarında şişme oluyormu. akşamları davul gibi şişiyorum ve ağrı yapıyor bacaklarıma sürekli. kasıklarımda özellikle solumda sürekli bir ağrı var ama genelinde adet sancısı gibi bir sancım özellikle bugün daha yaygın sürekli var. hadi bakalım. umut kapısı işte o kadar hayallerle çıkıyoruz ki bu yola umutla yüklenip, eee şimdide bütün herşeyi sorgulamakda normaldir galiba.....

nilköksal benim bacaklarımda şişme falan olmuyor ama ağrılar var her ay olduğu gibi ,bu sabah uyandığım zaman adet sancısıyla uyandım elim karnımda wc ye gittim peçeteyle baktığımda kırmızı ip şeklinde akıntım geldi ve bu her ay oluyor benim o yüzden pek umudum yok ama arkadaşlara söz verdim olumsuz düşünmiyecem .... kaderimizdee ne varsa onu yaşacaz allah daha büyük dertler vermesin canım

çıkmayabilir tabiki idrar testinde.benimki çıkmıştı dedim sadece negatifse dikkate almıyordum zaten:roflol:ilk denemem değildi.daha öncede tüp bebek denemem olmuştu.ondada kan testi pozitifti ama idrar tahlilinde çıkmamıştı.son denememde idrar tahlilindede çıktı..bende sabırsızdım senin gibi.sakın ümidini kaybetme.ilk denemenmi??

karnım ç.ok acıkıyodu sabahları midem eziliyodu bide pembe kanam olmuştu yerleşme kanamsı kasıklarda ağırı falan ama herkeste belirti farklıdır cnm inşallah hamilesindir.

limoncum biliyorum, çok sevindim tutmasına, ne kadarlık hamilesin şu an? inşallah allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder güzelim.tutmazsa eğer ilk yapacaüım şey buralardan uzaklaşmak bir süre. güzel bir tatil iyi gelir bize galiba, sorulardan çok sıkıldım..

X