Nerden arastirdiniz bunu? Burda cok 6. güne embryosu gelip tutan varMerhaba cnm benimde 5. Gün embriyom var ve biraz araştırma yaptım 5. Günden sonra embriyo rahme tutunmak için gelişim sürdürüyor ve embriyonun etrafında çevrili maddeyi delerek tutunma gerçekleşiyor yani 5. 6. Günden sonra embriyonun gelişme şansı olmuyor rahim dışında sanırım. Rabbim gönlüne göre versin umarım faydalı olmuşumdur
6. günden sonra gelisme sansi olmiyor diye yazmissin, yani tutunma olmasida cok zor öyle anlasiliyir bsna göreBende yaptırıyorum tüp bebek ikinci kez denicem tekrar ve haliyle bilinçli olabilmek için araştırıyorum blastosis evresi nedir morula nedir bilgim kadarıyla paylaştım ben 6. Gün tutmaz demedim ki Rabbim ol derse olur 5. Ve 6. Günden sonra embriyo kabuğunu yırtarak tutunma aşamasına geçiyor diye biliyorum.Benim embriyolarım da 5. Gün embriyosu.
Ok sagol canim simdi anladim, Allah yolunu acik etsin insAllah olumlu sonuc alirsinHayır cnm sanırım ben anlatamadım kusura bakma 6. Günden sonra transfer etmeleri gerek yada dondurmaları. Sen yukarıda(Embriyoların gelişiminde 6.gün veya sonrasınıgören var mı?) diye soruyorsun ya ben buna cvb yazıyorum 6. Günden sonra transfer yapılır yada dondurulur.
Rabbim güc versin, insAllah mevlam yeni kapilar acar, ve yavrularin olurA ayseyukselakkusdejavu_one 2 23lxux merhaba
Mesajlariniz icin tesekkurler..
Benim 1 tanesi 5.gun gelişti 2 tanesi 6.gün gelismedi. 5.gün gelişene kromozom testi yaptırdık ama sağlıksız çıktıo sebeple de transfer iptal oldu.. Kısmet artık tekrar deneyeceğiz.
Yapacak bişey yok. Önümüzdeki denemelere bakacağız artık:)Çok üzüldüm cnm yaa..
Benim embriyolara da genetik test yapılsa iyi olur dedi doktor ama benim o kadar maddi gücüm yok sen nereye ve kaça yaptırdın?
Aynen cnm hayırlısıyla nasip eder inş. Rabbim. Sen nerede yaptırıyorsun hangi şehir? Şu an hangi aşamadasın?Yapacak bişey yok. Önümüzdeki denemelere bakacağız artık:)
Biz Altunizade Eurofertil'e gidiyoruz. Ücretlendirme farklı farklı, seçimlerinize göre aslında.. Embriyo kromozom testi de ortalama embriyo başına 1250 TL.. Maliyetli ama gebelik şansını arttıran bir test. Olası düşük ve sağlıksız bebek riskini önlüyor. Hepimize sağlıklı bebişler nasip olsun hayırlısıyla..
Amin hepimize insallah..Aynen cnm hayırlısıyla nasip eder inş. Rabbim. Sen nerede yaptırıyorsun hangi şehir? Şu an hangi aşamadasın?
İnş. Cnm Allah gönlüne göre versin tez zamanda kavuştursun bebişine.Amin hepimize insallah..
Istanbul.. şu an herşeye sıfırdan başlayacağız.
Benim 5. Gün embiryom tutmuştu, çok sevinmiştik uçmuştuk, 8+1 de kalbi durdu, embiryoda bi sorun vardı belki de benden oldu5 emriyosu tutan var mı
Merhaba cnm sonucunu merakettim umarım pozitiftir. Benim de transferim yapıldı ayın 16 sında beklemedeyim biraz heyecan biraz korku karmaşık duygular içindeyim umarım isteyen herkesin pozitif olur..Kızlar bende 5 gün emriyosu transfer ettiler sonucu beklemedeyim bugün 7 gün bakalım inşallah pozitif tir