• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferde 5.gün

İnsan bir de her şeye hassas oluyor bir cümle insanın kafasında büyütüp dağ oluyor ☹️ bizi bizden başka kimse anlamaz gerçekten
Gerçekten öyle oluyor. Vücudumu dinlemekten yoruldum artık. Ağrım var mı, neresi ağrıyo, ağzımın tadı mı yok, midem mi kötü.... Eşim de gergin ve hüzünlü hissediyorum. Zor süreçler ya inan ki çok zor ve hepimiz neredeyse aynı durumdayız. 🐣

Gerçekten öyle oluyor. Vücudumu dinlemekten yoruldum artık. Ağrım var mı, neresi ağrıyo, ağzımın tadı mı yok, midem mi kötü.... Eşim de gergin ve hüzünlü hissediyorum. Zor süreçler ya inan ki çok zor ve hepimiz neredeyse aynı durumdayız. 🐣
Pozitiiiiiffff şimdi yazdığınız yorumu gördüm 😍😍😍😍 maşallah Allah dağlı
sayfanızda gördüm şimdi Allahım hayırlı olsun çok sevindimmm 😍 ben de bugün kan verdim çok şükür ben de pozitifi gördüm. Allah bu duyguyu yaşamak isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Pozitiiiiiffff şimdi yazdığınız yorumu gördüm 😍😍😍😍 maşallah Allah dağlı

sayfanızda gördüm şimdi Allahım hayırlı olsun çok sevindimmm 😍 ben de bugün kan verdim çok şükür ben de pozitifi gördüm. Allah bu duyguyu yaşamak isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun size de inşallah ben de çok sevindim sizin için ayrıca 🥰🌸🐣 Allah büyüktür. Kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah 💝💐

Kizlar kasikta hala arada batmalar oluyor ,transfer günü de dahil 8.gunum bugun ,eşim test yapmam izin vermiyorrr,sigara da kullanıyorum maalesef birakamadim bu sefer ,hepten stres bastı.

Kizlar kasikta hala arada batmalar oluyor ,transfer günü de dahil 8.gunum bugun ,eşim test yapmam izin vermiyorrr,sigara da kullanıyorum maalesef birakamadim bu sefer ,hepten stres bastı.
Bu kadar streste iyi değil ama. Bence bi test yapın en azından sigarayı bırakmanız gerekiyordur belki de.

Çok yazık edersiniz sigarayı bırakın lütfen bebeğin karnınızda olduğunu düşünün ki tutunma belirtisi olabilir bu batmalar

Back