- Konu Sahibi neyapacaginibilmeyenbiri
-
Allahın izniyle seninledir bizlerledirler kötü düşünme9. Gün de geçti ve hiç belirti hissetmiyorum ben açıkçası
İnşallah yarın sabah artık test yapıp öğreneyim artık diyorum. Eşim durduruyor.Allahın izniyle seninledir bizlerledirler kötü düşünme
Haklısınız zor süreçler artık Allah sabır versin hepimize. Benim bugün 10. Gün bilenenler soruyor bişi hissediyor musun diye yok hissetmiyorum diyorum. Olmadı galiba ya yarın sabah artık test yapıp kurtulayım diyorum.
İnşallah aminnnBenim de bugün 9. Günümdü. Allah’ın izniyle biz de alacağız pozitif haberi inşallah.
Hayırlısı ya sen gene kendini çok stres yapıyorsan yapİnşallah yarın sabah artık test yapıp öğreneyim artık diyorum. Eşim durduruyor.
Gece kahverengi bir lekelenme olmuş. Şimdi uykum kaçtı acaba ne lekelenmesi bu diyeİnşallah yarın sabah artık test yapıp öğreneyim artık diyorum. Eşim durduruyor.
YerleşmedirGece kahverengi bir lekelenme olmuş. Şimdi uykum kaçtı acaba ne lekelenmesi bu diye
Okuduğum paylaşımlarda herkeste lekelenme olmadığı yönündeydiBenim de bugün 5.gün.transferden beri kasik ağrım vardi ama 2 gündür çok fazlaydı.batmalar oluyor .dun bi ara basim döndü, sırt ağrım basladi ,göğüs hassasiyeti var.bendeki bunlar kızlar.bende de lekelenme yok tutmadı miki
Benim 9. Günde oldu lekelenme. Ki ne lekelenmesi olduğunu da bilmiyorum henüz inşallah pozitiftir ikimizin deBenim de bugün 5.gün.transferden beri kasik ağrım vardi ama 2 gündür çok fazlaydı.batmalar oluyor .dun bi ara basim döndü, sırt ağrım basladi ,göğüs hassasiyeti var.bendeki bunlar kızlar.bende de lekelenme yok tutmadı miki
Ay inşallah öyledirYerleşmedir
Yerleşme kanaması olabilir çok güzel bir belirtiAy inşallah öyledir
5.ve 6.gün benim de vardı sonra yok oldu. Lekelenme olmayabilir herkeste.Benim de bugün 5.gün.transferden beri kasik ağrım vardi ama 2 gündür çok fazlaydı.batmalar oluyor .dun bi ara basim döndü, sırt ağrım basladi ,göğüs hassasiyeti var.bendeki bunlar kızlar.bende de lekelenme yok tutmadı miki
Eşinizin haklılık payı var malesef ilaçlar da kasık ağrısı yapıyor. Yerleşme ağrısı adet ağrısından kötü oluyor. Özellikle de Rahim kısmında sanki bişi delmeye çalışır gibi gece uyutmayan bir türlü geçmeyen vs. Benim şahsen öyle olmuştu. O yüzden şimdi eminim tutmadığına kendim için.Sabah sabah sinir oldum.ya insan kendi kendine biraz moda girip mutlu olmaya çalışıyor, eşim kalkmış o belirtilerin hepsi ilaclardanmis ,kasiklardaki ağrılar ilaçlar adeti baskıladigi içinmiş bilmem ne bilmem nee.bi kere daha adet tarihime coooook varrr.ya bu erkekler neden bu kadar duygusuz hissiz yaa
Asla öyle düşünmeyin bence insanın bir günü bile bir gününü tutmuyor. Allahtan ümit kesilmez inşallah pozitiftir ikimizin deEşinizin haklılık payı var malesef ilaçlar da kasık ağrısı yapıyor. Yerleşme ağrısı adet ağrısından kötü oluyor. Özellikle de Rahim kısmında sanki bişi delmeye çalışır gibi gece uyutmayan bir türlü geçmeyen vs. Benim şahsen öyle olmuştu. O yüzden şimdi eminim tutmadığına kendim için.
İnsan bir de her şeye hassas oluyor bir cümle insanın kafasında büyütüp dağ oluyorSabah sabah sinir oldum.ya insan kendi kendine biraz moda girip mutlu olmaya çalışıyor, eşim kalkmış o belirtilerin hepsi ilaclardanmis ,kasiklardaki ağrılar ilaçlar adeti baskıladigi içinmiş bilmem ne bilmem nee.bi kere daha adet tarihime coooook varrr.ya bu erkekler neden bu kadar duygusuz hissiz yaa
İnsan bir de her şeye hassas oluyor bir cümle insanın kafasında büyütüp dağ oluyorSabah sabah sinir oldum.ya insan kendi kendine biraz moda girip mutlu olmaya çalışıyor, eşim kalkmış o belirtilerin hepsi ilaclardanmis ,kasiklardaki ağrılar ilaçlar adeti baskıladigi içinmiş bilmem ne bilmem nee.bi kere daha adet tarihime coooook varrr.ya bu erkekler neden bu kadar duygusuz hissiz yaa
ayy inşallahYerleşme kanaması olabilir çok güzel bir belirti
Evet haklısınız tabi ki öyleAsla öyle düşünmeyin bence insanın bir günü bile bir gününü tutmuyor. Allahtan ümit kesilmez inşallah pozitiftir ikimizin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?