Transferde 5.gün

Benim de bugün 5.gün.transferden beri kasik ağrım vardi ama 2 gündür çok fazlaydı.batmalar oluyor .dun bi ara basim döndü, sırt ağrım basladi ,göğüs hassasiyeti var.bendeki bunlar kızlar.bende de lekelenme yok tutmadı miki

Okuduğum paylaşımlarda herkeste lekelenme olmadığı yönündeydi

Benim 9. Günde oldu lekelenme. Ki ne lekelenmesi olduğunu da bilmiyorum henüz inşallah pozitiftir ikimizin de

Sabah sabah sinir oldum.ya insan kendi kendine biraz moda girip mutlu olmaya çalışıyor, eşim kalkmış o belirtilerin hepsi ilaclardanmis ,kasiklardaki ağrılar ilaçlar adeti baskıladigi içinmiş bilmem ne bilmem nee.bi kere daha adet tarihime coooook varrr.ya bu erkekler neden bu kadar duygusuz hissiz yaa

5.ve 6.gün benim de vardı sonra yok oldu. Lekelenme olmayabilir herkeste.

Eşinizin haklılık payı var malesef ilaçlar da kasık ağrısı yapıyor. Yerleşme ağrısı adet ağrısından kötü oluyor. Özellikle de Rahim kısmında sanki bişi delmeye çalışır gibi gece uyutmayan bir türlü geçmeyen vs. Benim şahsen öyle olmuştu. O yüzden şimdi eminim tutmadığına kendim için.

Asla öyle düşünmeyin bence insanın bir günü bile bir gününü tutmuyor. Allahtan ümit kesilmez inşallah pozitiftir ikimizin de

İnsan bir de her şeye hassas oluyor bir cümle insanın kafasında büyütüp dağ oluyor bizi bizden başka kimse anlamaz gerçekten

İnsan bir de her şeye hassas oluyor bir cümle insanın kafasında büyütüp dağ oluyor
Yerleşme kanaması olabilir çok güzel bir belirti
ayy inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…