Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SELAMLAR BEN DE TRANSFER OLDUĞUMDA SİNÜZÜTTÜM DEVAMLI HAPŞIRIĞIM GELİYORDU DOKTORA SORDUĞUMDA HİÇBİR SIKINTI OLMAZ DEDİ A MA BEN ILK 3 GÜN BURNUMLA GÖZÜM ARASINA BASKI YAPARAK HER DEFASINDA DURDURDUM.Yani doktor bir şey olmaz dedi ama benim içime sinmiyordu 4. Günden sonra saldım gitti. Emriyom tutundu bu aradaKızlar selam transferin ikinci günündeyim ara ara gelen hapşırma var embriyonun tutunmasında herhangi bi sakınca yaratırmı
Olmaz canım bende de oldu tutunmuştu aşırı öksürme hapşırma olmasına rağmenKızlar selam transferin ikinci günündeyim ara ara gelen hapşırma var embriyonun tutunmasında herhangi bi sakınca yaratırmı
Teşekkürler ilk deneme olunca böyle merak ediyorum verilen emekler işte hayallerSELAMLAR BEN DE TRANSFER OLDUĞUMDA SİNÜZÜTTÜM DEVAMLI HAPŞIRIĞIM GELİYORDU DOKTORA SORDUĞUMDA HİÇBİR SIKINTI OLMAZ DEDİ A MA BEN ILK 3 GÜN BURNUMLA GÖZÜM ARASINA BASKI YAPARAK HER DEFASINDA DURDURDUM.Yani doktor bir şey olmaz dedi ama benim içime sinmiyordu 4. Günden sonra saldım gitti. Emriyom tutundu bu arada
Teşekkür ederimBen transferden sonra deli gibi hapşırıyordum , hatta çok şiddetli hapşırıyordum. Tuttu bebeğim, tutacağı varsa tutuyor. Hapşırığınızı sakın tutmayın tehlikeli.
Rabbim bana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah TeşekkurlerOlmaz canım bende de oldu tutunmuştu aşırı öksürme hapşırma olmasına rağmen
Amin canım benimde bugün düştü 6 haftalıkken kürtajla alındı kesem aşağı düştü ve kanamam vardıRabbim bana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah Teşekkurler![]()
Ya çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda rabbim sana çok güzel bi evlat nasip etsinAmin canım benimde bugün düştü 6 haftalıkken kürtajla alındı kesem aşağı düştü ve kanamam vardı
Amin kuzum ama sana tembihimdir ben dinlemedim bari sen dinle pişmanım yerden bişey almaya çalışmayın 15 dk dan fazla ayakta kalmayın yukarıdan uzanıp bişey almayın ve em önemlisi üzüntü ben hepsini yaptım düştü önemsemedimYa çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda rabbim sana çok güzel bi evlat nasip etsin![]()
Dikkat ediyorum valla elimden geldi kadarıyla hiç bi iş yapmıyorum uzanıyorum arada bi kalkıyorum 2-3 dk yürüyorum o doktorum yatmak ıyı degıl gunluk hayatına dön dedi ama işte gene de tedbiri elden bırakmıyoruz bi yandan da Nasibimizde ne varsa onu yaşarız dıyorum sürekli takmamak düşünmemek içinAmin kuzum ama sana tembihimdir ben dinlemedim bari sen dinle pişmanım yerden bişey almaya çalışmayın 15 dk dan fazla ayakta kalmayın yukarıdan uzanıp bişey almayın ve em önemlisi üzüntü ben hepsini yaptım düştü önemsemedim
Yaa bısey olmaz dıyolar doktora sordum o da herhangı bı sorun olmaz dedı ama sen nasıl rahat edıceksen öyle yaptırBenim de 1 adet embriyom var ama transfer planlamasını henüz yapmadık, nisan mayıs aylarında bahar alerjim tavan. Sürekli hapşuruyorum, transferi alerji döneminin sonuna mı ertelesem diye düşünüyordum hapşırmak etkiler mi tutunmayı diye![]()
hayır canım etkilemez bende çok yoğun öksürme oldu o dönem ilk haftasında ve hapşurmada yinede tutundular bende şaşırmıştım ama 6 hafta sürdü sevincimizBenim de 1 adet embriyom var ama transfer planlamasını henüz yapmadık, nisan mayıs aylarında bahar alerjim tavan. Sürekli hapşuruyorum, transferi alerji döneminin sonuna mı ertelesem diye düşünüyordum hapşırmak etkiler mi tutunmayı diye![]()