Transfer tutunma hapşırma

lina_nr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
144
-4
26
24
Kızlar selam transferin ikinci günündeyim ara ara gelen hapşırma var embriyonun tutunmasında herhangi bi sakınca yaratırmı

Kızlar selam transferin ikinci günündeyim ara ara gelen hapşırma var embriyonun tutunmasında herhangi bi sakınca yaratırmı
SELAMLAR BEN DE TRANSFER OLDUĞUMDA SİNÜZÜTTÜM DEVAMLI HAPŞIRIĞIM GELİYORDU DOKTORA SORDUĞUMDA HİÇBİR SIKINTI OLMAZ DEDİ A MA BEN ILK 3 GÜN BURNUMLA GÖZÜM ARASINA BASKI YAPARAK HER DEFASINDA DURDURDUM.Yani doktor bir şey olmaz dedi ama benim içime sinmiyordu 4. Günden sonra saldım gitti. Emriyom tutundu bu arada

Ben transferden sonra deli gibi hapşırıyordum , hatta çok şiddetli hapşırıyordum. Tuttu bebeğim, tutacağı varsa tutuyor. Hapşırığınızı sakın tutmayın tehlikeli.

SELAMLAR BEN DE TRANSFER OLDUĞUMDA SİNÜZÜTTÜM DEVAMLI HAPŞIRIĞIM GELİYORDU DOKTORA SORDUĞUMDA HİÇBİR SIKINTI OLMAZ DEDİ A MA BEN ILK 3 GÜN BURNUMLA GÖZÜM ARASINA BASKI YAPARAK HER DEFASINDA DURDURDUM.Yani doktor bir şey olmaz dedi ama benim içime sinmiyordu 4. Günden sonra saldım gitti. Emriyom tutundu bu arada
Teşekkürler ilk deneme olunca böyle merak ediyorum verilen emekler işte hayaller ❤️🥹

Arada ani öksürük hapsirikta kramp girebilir, one dogru eğilerek yaparsan problem olmaz

Bişey olmaz merak etme ben transferden 10 dk sonra kalktım tuvalete bile gittim tutacaksa tutuyor

Ya çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda rabbim sana çok güzel bi evlat nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Amin kuzum ama sana tembihimdir ben dinlemedim bari sen dinle pişmanım yerden bişey almaya çalışmayın 15 dk dan fazla ayakta kalmayın yukarıdan uzanıp bişey almayın ve em önemlisi üzüntü ben hepsini yaptım düştü önemsemedim

Benim de 1 adet embriyom var ama transfer planlamasını henüz yapmadık, nisan mayıs aylarında bahar alerjim tavan. Sürekli hapşuruyorum, transferi alerji döneminin sonuna mı ertelesem diye düşünüyordum hapşırmak etkiler mi tutunmayı diye 🤷🏻‍♀️

Amin kuzum ama sana tembihimdir ben dinlemedim bari sen dinle pişmanım yerden bişey almaya çalışmayın 15 dk dan fazla ayakta kalmayın yukarıdan uzanıp bişey almayın ve em önemlisi üzüntü ben hepsini yaptım düştü önemsemedim
Dikkat ediyorum valla elimden geldi kadarıyla hiç bi iş yapmıyorum uzanıyorum arada bi kalkıyorum 2-3 dk yürüyorum o doktorum yatmak ıyı degıl gunluk hayatına dön dedi ama işte gene de tedbiri elden bırakmıyoruz bi yandan da Nasibimizde ne varsa onu yaşarız dıyorum sürekli takmamak düşünmemek için

Benim de 1 adet embriyom var ama transfer planlamasını henüz yapmadık, nisan mayıs aylarında bahar alerjim tavan. Sürekli hapşuruyorum, transferi alerji döneminin sonuna mı ertelesem diye düşünüyordum hapşırmak etkiler mi tutunmayı diye 🤷🏻‍♀️
Yaa bısey olmaz dıyolar doktora sordum o da herhangı bı sorun olmaz dedı ama sen nasıl rahat edıceksen öyle yaptır

hayır canım etkilemez bende çok yoğun öksürme oldu o dönem ilk haftasında ve hapşurmada yinede tutundular bende şaşırmıştım ama 6 hafta sürdü sevincimiz 😢

Back
X